Ahoj.par dni mi nejde internet ... byl tu technik a rekl ze mam spatnou sitovou kartu... samozrejme ze nemel rezervni. Koupil jsem kartu , zastrcil > system ale porad bere jako hlavni tu pevnou co je na zakladni desce. Jak ji mam zakazat v biosu?nasel jsem nejaky navod ale u me v biosu to tak neni :0 navod co jsem nasel
Zdravím!
Nikde jinde, než v biosu to být nemůže. Vtip je v tom, že biosů je bezpočet typů a nelze dát univerzální návod. Hledejte položku LAN, onboard LAN, atp.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
vleziem do toho...
v systeme mozes mat sietovych kariet kolko chces, ale treba povedat windows tvoje priority.
v karte Network connections stlac klavesu ALT (lavy)
zobrazi sa ti menu.
Z menu vyber Advanced => Advanced settings...
Tam nastav prioritu
Přílohy
20- 9- 2012 22-14-58.png (61.68 KiB) Zobrazeno 1581 x