Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Co říkáte na tento notebook, odborníci?
Moderátor: Moderátoři
Co říkáte na tento notebook, odborníci?
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0000001C4D
Předem se omlouvám, jestli je to ve špatné kategorii.
Chci koupit noťas na běžnou kancelářskou práci, hlavně na věci do školy. Trochu i práce s grafikou pro webové stránky. Nechci to na moderní hry. Důležité je výdrž, celková rychlost, stabilní připojení k netu.. a samozřejmě na filmy, hudbu. Myslíte, že to je dobrá investice? Ohlížím se po notebooku okolo 10 000,- a tento se mi zdá fajn.
Co myslíte? Doporučujete úplně něco jiného? Nějaké zápory, které bych měl vědět? Díky moc..
Předem se omlouvám, jestli je to ve špatné kategorii.
Chci koupit noťas na běžnou kancelářskou práci, hlavně na věci do školy. Trochu i práce s grafikou pro webové stránky. Nechci to na moderní hry. Důležité je výdrž, celková rychlost, stabilní připojení k netu.. a samozřejmě na filmy, hudbu. Myslíte, že to je dobrá investice? Ohlížím se po notebooku okolo 10 000,- a tento se mi zdá fajn.
Co myslíte? Doporučujete úplně něco jiného? Nějaké zápory, které bych měl vědět? Díky moc..
Re: Co říkáte na tento notebook, odborníci?
Nevypadá zle
Na kancelářskou práci by měl stačit.

Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zvolil bych ale jinou značku. Jak vidím Acer, vybaví se mi NB s nejporuchovější hardwarem na našem trhu. Tolik zkušenost z praxe.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím.Rudy píše:Zvolil bych ale jinou značku. Jak vidím Acer, vybaví se mi NB s nejporuchovější hardwarem na našem trhu. Tolik zkušenost z praxe.

Podpořím kolegu - do ACERa bych v žádném případě nešel. Za mě osobně ani do značky ASUS.

Asus máme doma a spokojenost, ale přihodím Hewlett Packard....Mc_Murphy píše: Podpořím kolegu - do ACERa bych v žádném případě nešel. Za mě osobně ani do značky ASUS.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Asus ano, já jsem velký příznivec DELLu. To je ovšem jiná cenová kategorie. Nicméně reklamaci jsem u této značky zažil pouze jednou.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako on může jeden dva náhodně fungovat, asi jsi měl štěstí a dobře se o to staráš, ale celkově podle mě nestojí za nic, stejně jako ACER.tuvok07 píše:Asus máme doma a spokojenost, ale přihodím Hewlett Packard....
A HP jsou podle mě na dobré úrovni, nevím tedy, jak jsou na tom s reklamacemi a opravami, ale hodnotil bych je spíše jako lepší. Rozhodně lepší jak ACER a ASUS dohromady.
Ano, DELLy jsou dlouhodobě na poměrně vysoké úrovni. Osobně bych dříve nevolil nic jiného než Toshibu, byly opravdu skvělé, ale nevím, jak jsou na tom nyní.
No ja mám zase úplne iné skúsenosti, u mňa jedine ASUS a Lenovo a čo sa týka HP, poznám ich ako jedny z najkazivejších na trhu, takže neviem čo a ako keď teraz na ne počúvam od Vás chválu ... Ale každopádne s tým Dell-om sa zhodneme..
Úspech je zlý učiteľ. Kvôli nemu si múdri ľudia myslia, že nemôžu prehrať.
Bill Gates
Bill Gates
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že už můžeme uzamknout.