Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Re: Prosím o kontrolu logu
A zdá se, že pracuje rychleji.
-
- Návštěvník
A myslíte, že už je v pořádku?

-
- Návštěvník
Tak to jsem ráda, NTB je dcery, takže pokud bude chtít větší RAM, tak si bude muset koupit větší NTB
A ještě jsem se chtěla zeptat, když jsem dám log ještě ze svého počítače, kouknul byste na něj preventivně?

A ještě jsem se chtěla zeptat, když jsem dám log ještě ze svého počítače, kouknul byste na něj preventivně?

Jasne, s PC neni problem - jen prosim zalozte nove tema, at se nam to neplete, a do predmetu dejte "pro vyosek"
A zde si myslim ze to muzem uzavrit
A zde si myslim ze to muzem uzavrit