Prosba o pomoc při zprovoznění PC

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

Re: Prosba o pomoc při zprovoznění PC

#16 Příspěvek od vyosek »

Staci jakekoliv instalacni DVD s verzi Home Premium
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Sittus
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od Sittus »

Již jsem našel DVD s Home Premium 64bit verze CZ.

vyosek
VIP
VIP

#18 Příspěvek od vyosek »

Provedte tedy automatickou opravu dle tohoto navodu http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=46&t=106339
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

Sittus
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od Sittus »

Nedokážu se dostat do BIOSU, několikrát jsem zkusil spustit PC, mačkal delete jako divý a vždy mi nabídne jen buď spuštění Win7 nebo windows memory diagnostic, při rozšíření nabídky pomoci F8 se dostanu do seznamu nabídek, kde je mimo jiné i Opravit PC, když potvrdím, dostanu se zřejmě do opravných nástrojů na disku a ne na DVD... Je nějaká cesta třeba přes příkazový řádek, nebo jinak?

vyosek
VIP
VIP

#20 Příspěvek od vyosek »

Nektere stroje maji BIOS pod jinou klavesou, na uvodni obrazovce by to melo byt napsano "Pres xxx to run SETUP"

Sittus
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od Sittus »

Tak to bylo F2, v uvodním obrázku nebylo nic, musel jsem to najit na netu, takže pokračuji dál. Ozvu se s progresem...

vyosek
VIP
VIP

#22 Příspěvek od vyosek »

OK :idea:

Sittus
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od Sittus »

Tak po přehození v Biosu na primární detekci DVD s win7 se nic nedělo, pc tvrdošijně otevíral systém z HD, jako kdyby jednotka nenačítala DVD. Tak jsem spustil instalaci přímo ze spuštěného systému, vše zálohoval, proběhla nová instalace, doladil ovladače a NB šlape rychle jako nikdy a zatím bez problémů. Tak uvidíme, jak se bude chovat v budoucnu... Stejně už potřeboval vyčistit od strašlivého kvanta zbytečných programů...

vyosek
VIP
VIP

#24 Příspěvek od vyosek »

OK, tedy...

pak je to z me strany vse...

Sittus
Návštěvník
Návštěvník

#25 Příspěvek od Sittus »

Mockrát děkuji za pomoc, rád za vstřícné jednání přispěji - teda manželka :D na provoz fora přes paypal. Ještě jednou díky!

Your monthly account statement is available anytime; just log in to your account at https://www.paypal.com/cz. To correct any errors, please contact us through our Help Center at https://www.paypal.com/cz/cgi-bin/websc ... contact_us.

Amount: 150.00 CZK
Sent on: September 17, 2012
Subject line of your payment email: http://www.viry.cz

Yours sincerely,
PayPal

vyosek
VIP
VIP

#26 Příspěvek od vyosek »

Diky za podporu fora jmenem celeho tymu :worship:

A na zaklade Pravidla o zamykani temat :lock:

vyosek
VIP
VIP

#27 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Na zadost uzivatele tema odemknuto

Sittus
Návštěvník
Návštěvník

#28 Příspěvek od Sittus »

Děkuji, myslel jsem že vše je ok, manželčin NB běhal jak má, tak jsem si zkusil opravit se stejným instalačním DVD i můj NB, protože mi neustále padal průzkumník, načetl jsem přes Bios systém z DVD dal opravit, vyskočila nabídka, dal jsem kontrolu paměti, proběhla bez problémů, spustil jsem systém a začal vypalovat DVD, vždy když se dostane do fáze "zavírání DVD" vyskočí modrá obrazovka s errorem paměti a počítač se restartuje, je to tak rychle, že nestihnu vše přečíst a screen shot nefunguje. Na manželčině NB se mezitím jednou tato chyba taky objevila, takže půjde asi o stejnou chybu na obou NB,u ní ve správci se objevila chyba s komporecesorem u mě ne. Tady je chyba po znovu načtení Win7 na mém NB po výpadku:

Podpis problému:
Název události problému: BlueScreen
Verze operačního systému: 6.1.7600.2.0.0.768.3
ID národního prostředí: 1029

Další informace o problému:
BCCode: d1
BCP1: 0000000000000000
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000008
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1

Soubory, které popisují problém:
C:\Windows\Minidump\091812-19437-01.dmp
C:\Users\Drago\AppData\Local\Temp\WER-51995-0.sysdata.xml

DMP soubory neotevřu, druhý soubor zkusím dodat, jen se musím poprat se skrytými složkami.

Byl bych vděčný za jakoukoliv pomoc.

Sittus
Návštěvník
Návštěvník

#29 Příspěvek od Sittus »

Omlouvám se , ale přes hodinovou snahu dostat se do adresáře appdata a přes všechny možné změny sdílení a oprávnění, se mi nepodařilo aspoň uobrazit tento soubor... Kdykoli dám změnu a začne probíhat, tak mi během chvíle chvíle hodí průzkumník chybu a restart przkumníka a tím přerušení akce.

vyosek
VIP
VIP

#30 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

Zabalte mi obsah slozky c:\windows\minidump a nekam ji uploadnete

Zamčeno