Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zmena admin profilu win 7 s rovnakymi appdata
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zmena admin profilu win 7 s rovnakymi appdata
Dobrý deň, viem že sa toto netýka vírusu, ale potreboval by som malú radu. Zistil som, že jeden program (Autodesk alias) mi neukladal nastavenie pracovného prostredia kvôli tomu, že moje používaľské meno obsahuje diakritiku. Aj po zmene mena sa nezmenilo meno zložky v C:\Users\. Dá sa meno tohto priečinku zmeniť? Skúšal som vytvoriť nový administrátorský profil s rovnakými nastaveniami, s rovnakou zložkou AppData. Skúšal som cez Systém - rozšírené nastavenia - používatelia, ale možnosť kopírovania profilu nieje vysvietená (nedá sa na ňu kliknúť). Viete mi poradiť? ďakujem
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zmena admin profilu win 7 s rovnakymi appdata
Zdravim
Sprav to takto.
http://windows.microsoft.com/sk-SK/wind ... er-profile
vytvoriť nový používateľský profil,
Sprav to takto.
http://windows.microsoft.com/sk-SK/wind ... er-profile
vytvoriť nový používateľský profil,
Re: Zmena admin profilu win 7 s rovnakymi appdata