Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu,divné chování prohlížečů

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
honzikuh
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Prosím o kontrolu,divné chování prohlížečů

#16 Příspěvek od honzikuh »

Dobrý den, zakázal jsem po velkém boji všechny doplňky, a funguje to . Tak teď postupně povolit,ať vím, který. Nebo napadne Vás něco z obrázku ??
Přílohy
Doplňky.jpg
Doplňky.jpg (42.43 KiB) Zobrazeno 1052 x

honzikuh
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#17 Příspěvek od honzikuh »

A k tomu všemu, mi přestalo fungovat kolečko myši,nemůžu posunovat stránky nahoru,dolů. Ovladač jsem odinstaloval a nainstaloval a nic :roll:

honzikuh
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#18 Příspěvek od honzikuh »

Takže ten problém ve Firefoxu způsobuje doplňek Shockwave flash 11.4.400.265. Když ho zakážu, tak mi nejde spustit video ve firefoxu. V Chrome mi všechno funguje na 1

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Rudy »

Zkuste myš odebrat a restartovat PC. Bude systémem znovu načtena a někdy se problém napraví. Zkuste přeinstalovat Adobe FlashPlayer: http://get.adobe.com/cz/flashplayer/ .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

honzikuh
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#20 Příspěvek od honzikuh »

Dle vaší rady proběhla instalace , vše funguje na jedničku :closed: Jako vždy moc moc děkuji , myš se chytla, ale vidím to na novou . :|

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Rudy »

Nová myš dnes není velká investice. :) Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno