Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Ještě něco málo k Problému

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
lefi333
Návštěvník
Návštěvník

Ještě něco málo k Problému

#1 Příspěvek od lefi333 »

to Moderátoři a Přátelé fóra pro téma Problém:
Doufám, že jsem svými několika příspěvky v tématu neporušil nějaké pravidlo. Na toto fórum chodím už docela dlouho, i když jsem se registroval teprve nedávno. Zatím jsem jen vždycky sledoval, jak kdo co dělá, často to je docela užitečné, dá se z toho dost naučit. S něčím podobným, co se řešilo v tématu Problém, jsem se už párkrát setkal a docela se mi osvědčil postup zkontrolovat a doaktualizovat :) si nejdřív aktuální Windows a prostředí, a až následně kontrola a aktualizace ovladače. Proto jsem se to tam pokusil popsat. V žádném případě jsem se Vám ale nechtěl „narušit“ Vaše území. Proto jestli se to někoho dotklo nebo jestli jsem porušil nějaké pravidlo, tak to nebylo úmyslně a dotčeným se omlouvám.
Jinak tohle fórum je opravdu užitečné, dá se tady dozvědět spousta věcí a na základě toho i ledaco vyřešit. Už jsem přemýšlel, že bych se zkusil nějak víc zapojit, ale kvůli práci nemám moc času, tak jsem to zatím vzdal. Díky Vám a mějte se fajn :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Ještě něco málo k Problému

#2 Příspěvek od Rudy »

Nic jste neporušil, radil jste v obecné rovině oper. systému, což není nic proti ničemu. Pokud byste chtěl radit v oblasti likvidace virů, musel byste absolvovat školení: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116819 . Nemáte zač a mějte se rovněž! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od tuvok07 »

Omlouvám se, pokud jsem u vás vyvolal takový dojem. Nebylo to mým úmyslem. Domnívám se, že to nakonec bylo způsobeno ne zcela "košer" verzí Windows :)
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

lefi333
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od lefi333 »

to tuvok07: Teď se musím omluvit zase já :), že to vyznělo, jak to vyznělo. Jen jsem měl strach, abych něco "nezvoral", když jsem tady host, žádný negativní dojem jsem z diskuse neměl :) . Máte úplnou pravdu, verze "od známýho, něco mi s tím udělej" jsou problém, to se může pak stát skoro cokoliv. Mějte se fajn :)

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od tuvok07 »

Vy se taky mějte fajn a když budete vědět klidně poraďte.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Mc_Murphy »

Tak, všichni se omluvili, správně pochopili a popřáli si, takže si to tu dovolím uzavřít. :D

:lock:
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

Zamčeno