Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

windows 7 nenabootuje (predtim linux)

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
aqus
Návštěvník
Návštěvník

windows 7 nenabootuje (predtim linux)

#1 Příspěvek od aqus »

Zdravím, na notasu jsem nainstaloval Linux ubuntu ...ale po case jsem chtel nainstalovat win7...rozdeleni oddilu, format disku, vsechno probehlo, ale pred poslednim restartem, kde sem napsal jmeno,klic,heslo,cas,atd, se pocitac restartoval, ale po uvodnim blikacim kurzoru se zase dokola restartuje a nenabootuje ....

Z nouze jsem mackal vsechny klavesy, abych se dostal do nejakeho nouzoveho rezimu,atd -> klavesou ESC jsem se dostal do GRUB4DOS a docetl sem ze je to nejaky zavadec po linuxu ...jak ho odstranit prosim? nebo jak upravim neco v biosu nebo primo ve win7 aby se nacetli 7ky a nehledalo to linux ?

Predem diky

PS: do systemu win7 se dostanu pres ESC -> GRUB4DOS (treti radek: Windows without Loader) viz obrazek
Přílohy
IMG_0139.JPG
IMG_0139.JPG (106.89 KiB) Zobrazeno 2036 x

aqus
Návštěvník
Návštěvník

Re: windows 7 nenabootuje (predtim linux)

#2 Příspěvek od aqus »

vyreseno, muzete zamknout

XP tam jeli bez problemu, u sedmicek to delalo stale....ten grub4dos si tam hodily sedmicky...nekde na netu jsem se docetl ze pomuze program "EasyBCD" ...tam jsem v jedne ze zalozek nasel nadpis "MBR configuration options" a tlacitko "Write MBR ".... to jen pisu kdyby mel nekdo stejny problem :-) ...

Zamčeno