Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
takze dnes som zistil kedy to presne hadze, vcera som pozeral filmy a nic nehodilo ale akonahle som spustil hru popritom pocuval videana YT pozeral nejaky ten stream tak mi to hodilo BSoD 0x0000000a a potom zase som skusil spustit viac okien na mozile a hodilo ho znovu.
Protokol udalosti:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Já bych se stále držel tvrzení, že se jedná o chybu v paměťovém subsystému.
Ty WHEA chyby se prostě nemůžou přehlížet a ty jasně ukazují na závadu HW.
Proto pak dochází k pádům v různých rutinách jádra a pod.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
MiliNess píše:Já bych se stále držel tvrzení, že se jedná o chybu v paměťovém subsystému.
Ty WHEA chyby se prostě nemůžou přehlížet a ty jasně ukazují na závadu HW.
Proto pak dochází k pádům v různých rutinách jádra a pod.
OK. Já se podle kódu chyby dočetl právě o USB. Máš větší zkušenosti, nechám to na tobě.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Takze ospravedlnujem sa za oneskorenie... na odporucenie Milinessa som dal RAMky kontrolovat pomocou goldmemory a po hodine mi naslo chybu...dal som pokracovat a zacalo mi to nachadzat vela chyb po 200+ som to vypol kedze som niekde videl ze staci ze najde jednu a uz su ramky na*****, teraz este dam ramky testovat samostatne
Zajímá mě, jak dopadl test jednotlivých modulů. Mohlo by se jednat i o závadu MB.
BSOD a protokol jsou již nepodstatné, evidentně se jedná o HW závadu.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Takze dal som skontrolovat RAMky po jednej ale dal som ich do jedneho slotu a nenaslo ziadnu chybu takze to asi bude chyba toho druheho slotu ... dnes dam kontrolovat nejaku RAMku v tom druhom slote a dufam ze sa to potvrdi. Odvtedy ako je zapojena RAMka v tom prvom slote tak zatial ide vsetko ako ma