"zdrojový kód:
Kód: Vybrat vše
zdrojak
https://www.virustotal.com/file/930098f ... 339788314/
a samotná mrcha je v příloze.

Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
zdrojak
Ked budes chciet nabuduce pachat nejake srandy, napis niekomu z modov/adminov a spytaj sa ho. Prakticky vzdy tu niekto z nas je.vitouch píše:My jsme se zřejmě nepochopili, já jsem to sem postnul proto, abych zjistil co si o tom myslíte, nikoli jako návod a taky proto, že by se to případně dalo poslat do nějaké (anti) virové databáze, pokud jsem tím nějak porušil pravidla, tak se předem omlouvám.
Nazdar, Krtek, co mas noveho.hurricane píše: ... ale zato antivirům nedělá problém detekovat jako hrozbu nějaký blábol v poznámce v html![]()
<!-- blabla -->
vitouch:
Primitivní mrchu není problém naprogramovat a to i s tím, že ji nebude detekovat jakýkoliv antivir.
Já si tu teď udělal jednu, co se spustí na PC, monitoruje (komunikace s netem (např. na jaké weby se chodí, mailová komunikace atd.), soukromé informace na PC jako přihlašovací údaje na vše možné, stav PC atd.) jej a data online posílá na svůj server, info jsou okamžitě přístupné odkudkoliv hned přes prohlížeč (websockets) nebo přes program. Vytvoření spouštění na napadeném PC, povolení v HIPS, povolení ve firewallu a vše okolo už též mám vyřešené (ověřeno pomocí samozničitelného dema v reálu).