Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Win 8 co prinasa v bezpecnosti?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: Win 8 co prinasa v bezpecnosti?
Tohle by se mohlo hodit: http://www.novinky.cz/internet-a-pc/sof ... ows-8.html
Moze mi prosim niekto vysvetlit, ako vlastne funguje Win8?
Rozhranie "Metro", ci ako sa to ma volat, je len vzhlad, graficka podoba toho isteho, co sa klasicky ovlada v "desktope", alebo ide o scasti, ci uplne ine aplikacie, prostredie, proste "vsetko".
Neskusal som to instalovat, preto sa pytam.
Rozhranie "Metro", ci ako sa to ma volat, je len vzhlad, graficka podoba toho isteho, co sa klasicky ovlada v "desktope", alebo ide o scasti, ci uplne ine aplikacie, prostredie, proste "vsetko".

Neskusal som to instalovat, preto sa pytam.

----
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Je to najma o vzhlade; metro sa bude dat vypnut a windowsy budu vediet vyzerat podobne ako teraz.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Secure boot je najma vec, ktora zakaze armovym procesorom pouzivat iny ako Windows operacny system (bez netrivialneho zasahu). Potencialne to ma zmysel aj v bezpecnosti.. ale hlavne je to marketingove svinstvo tak trochu 
Na starsie PC asi velmi nemate ani dovod osmicky instalovat, ci

Na starsie PC asi velmi nemate ani dovod osmicky instalovat, ci
A ako sa da zistit, ci pc, resp. procesor podporuje POZADOVANE funkcie?
"Rozšírenie fyzických adries (PAE), technológia NX bit (NX) a skupina inštrukcií SSE2 (Streaming SIMD Extensions 2)"
"Rozšírenie fyzických adries (PAE), technológia NX bit (NX) a skupina inštrukcií SSE2 (Streaming SIMD Extensions 2)"

----
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
No, napriklad tak, ze date do googlu nazov procesora a precitate si to na strankach Intelu.
Alternativne mozte najprv otvorit stranky Intelu a pohladat to tam.
Alternativne mozte najprv otvorit stranky Intelu a pohladat to tam.
A co optimalizacia pre SSD disky?
To uz nie je o bezpecnosti, ale nikde som nenatrafil na zmienku o tejto veci.
Pritom, ked prichadzali 7ky, tak sa vsade o tom pisalo, aj ked nakoniec to nebola az taka slava.
To uz nie je o bezpecnosti, ale nikde som nenatrafil na zmienku o tejto veci.
Pritom, ked prichadzali 7ky, tak sa vsade o tom pisalo, aj ked nakoniec to nebola az taka slava.

----