Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

authui.dll

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Eweril
Návštěvník
Návštěvník

authui.dll

#1 Příspěvek od Eweril »

Zdravim,
Potrebovala bych pomoct s prejmenovanym souberem authui.dll. pokusila jsem se o zmenu vzhledu Visty (bohuzel mam jeste porad tenhle nevydareny OS) podle odzkouseneho navodu. Po prejmenovani puvodniho souboru v authui.dll adresari System32 na soubor authui.dll.bak nebylo najednou mozne prekopirovat novy soubor authui.dll ani prejmenovat zmatky puvodni soubor. Tutiz po restartu mi nenabehne uvodni obrazovka s logem Windows (jelikoz tenhle soubor mel menit vhled tyhle uvodni obrazovky) a nemuzu se dostat ani k prikazovemuu radku po spusteni save modu s touhle moznosti - prikazovy radek proste nenabehne. Nevi mi nekdo poradit, jak provest zpetnou zmenu puvodniho souboru authui.dll, nebo se musim uchylit k proinstalovani OS? Predem dekuji za napady, prip. pomoc

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: authui.dll

#2 Příspěvek od stell »

Zdravim
Ano tento system je Shit, pouzi hirensbootcd.
Hirens Boot CD je LiveCD s operačným systémom na báze Linuxu, ktoré obsahuje aj Mini Windows XP.
Je nezávislé na nainštalovanom operačnom systéme.
Je to Windows, ktorý beží z CD.
http://www.hirensbootcd.org/download/
1:Stiahneme na plochu a vypálime ISO,je to Najväčší súbor.
2:V BIOSE nastavíme First Boot CD/DVD
3:Na bootujeme na Hirens Bootcd.
4:V menu zvolíme Minixp.
a potom mozes carovat v systeme32.
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci!
Obrázek
e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!

Obrázek

Odpovědět