Ahojka,
zdravím všechny co se dneska paří u PC. Dotaz, který mám směřuje pouze k tomu, zda lze zachránit data, aniž bych to musela nechávat na servise...
Windows XP (v notebooku Acer) - po seknutí (přerušená instalace Illustratoru), kdy jsem jej musela natvrdo vypnout:
buď 1. Načítá Windows a pak černé nic nebo za 2. Načítá Windows a pak je kontrola konzistence, která se vždy zasekne u 12 položky.
Při pokusu o Nouzový režim (nejdříve pokus o poslední bod fungující konfigurace=černá smrt a nic) sice něco černou obrazovkou proběhne v rychlosti blesku, ale pak zase černá smrt. Bohužel nemám instalační CD a hlavně mi nefunguje CD mechanika (pouze USB).
Takže lze se do toho nějak dostat, než s tím odejdu do servisu?
A ještě poznámka (včera mi to jednou naběhlo, 5 minut jsem stahovala data na zálohu a pak zase zásek a už ani ťuk).

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Windows XP - smrt je vždy černá
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Windows XP - smrt je vždy černá
Zdravim,
zalezi, co mate k dispozicii a co sa presne tomu disku stalo. Mozte ho skusit namountovat z nejakej live distribucie nejakeho linuxu, ktora vie bezat aj z USBcka a pozriet sa, ci data idu nejak poriesit. Alebo vymontovat disk, pripadne pohladat prislusnu redukciu a zapojit ho do druheho pc.
Alternativnych sw nastrojov je milion, v podstate potrebujete nieco, co nabootujete z USBcka a skusi to mountnut ten disk.
zalezi, co mate k dispozicii a co sa presne tomu disku stalo. Mozte ho skusit namountovat z nejakej live distribucie nejakeho linuxu, ktora vie bezat aj z USBcka a pozriet sa, ci data idu nejak poriesit. Alebo vymontovat disk, pripadne pohladat prislusnu redukciu a zapojit ho do druheho pc.
Alternativnych sw nastrojov je milion, v podstate potrebujete nieco, co nabootujete z USBcka a skusi to mountnut ten disk.
Re: Windows XP - smrt je vždy černá
Díkes, ten disk byl poškozen. Data se podařilo zachránit, ale to jsem raději nechala na servise.