Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o kontrolu logu, je nějaký pomalý ten PC

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o kontrolu logu, je nějaký pomalý ten PC

#16 Příspěvek od Rudy »

Zkusíme to jinak. Dejte log ComboFix.
Stahnete a ulozte nejlepe na plochu ComboFix: http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

pote spustte aplikaci pod uctem s administratorskym opravnenim

hned po startu se zobrazi obrazovka s licencnimi podminkami, pokracujte kliknutim na tlacitko Ano.

v klidu si postavte na kafe (cela akce trva cca. 5-10 minut, nekdy i dele - dle toho, o jak rychly stroj se

jedna a kolika soubory se skener bude muset prodirat), behem skenu se nepokousejte spoustet zadne jine

aplikace ani nic jineho

behem skenovani nepropadejte panice, vas stroj muze byt restartovan (predevsim pri prvni aplikaci skeneru)

upozorneni: pokud pouzivate antispyware s rezidentnim stitem, prepnete jeho rezidentni stit do Install Mode,

pripadne jej po dobu skenu uplne deaktivujte, protoze dochazi pri skenu a vymazu pripadneho malware k

nezadoucim kolizim s rezidentem antispyware
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

daveing
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#17 Příspěvek od daveing »

Tak provedeno. Test trval nějak nezvykle krátce, zhruba 2min. Jináč, jestli jsem použil nějaká špatná slova, v předcházející diskuzi, tak se omlouvám, ale určitě jsem to tak nemyslel :) Tento program vytváří taky log? popř. kde bych jej měl hledat? Protože program nic nevyhodil, ani nic neukázal po skončení. Děkuji

daveing
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#18 Příspěvek od daveing »

Tak nakonec to bylo jen pomalé a test začal záhy. Ale nechal jsem to běžet přes noc a nedoběhlo to, prostě tam pořád bylo vyhledávání nakažených souborů, ale nedoběhlo to, takže to zkusím spustit v safemode :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Rudy »

Zkuste.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

motji
VIP
VIP

#20 Příspěvek od motji »

Jak to tu vypadá? :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

daveing
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#21 Příspěvek od daveing »

Blbě, dejf nemá pořád čas se do teho pustit :( moc se omlouvám, ale slibuji, že dojedu dom, tak se tomu budu věnovat. Sedím právě v buse, takže teď by to nebylo asi nejlepší :-D

daveing
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#22 Příspěvek od daveing »

Tak bohužel, ani přes nouzový režim kontrola neproběhne :(. Ale vcelku je to OK, tak bych to asi už nechal tak, jak to je :)
Děkuji za pomoc a zase se někdy ozvu ;)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Rudy »

OK a nemáte zač! :)

Varování:

Zamčeno