Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud se seká i v nouzovém režimu, tak to nebude chyba virů, ale spíš HW . Zkuste otestovat RAM.
Stáhněte Gold memory http://www.goldmemory.cz/gm692.zip
- rozbalíte a musíte vypálit v ISU (Nerem či podobným programem, který to umí).
-pak z něj nabootujete a necháte aspoň 3 cykly testovat
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Napálil som .iso súbor na CD (ako botovacie CD) niečo to prekontrolovalo, potom ako to skončilo vypísalo: A/> a ďalej už nič nešlo, tak som vypol windows, dal odznova a urobilo to opäť, žiaden výsledok ohľadom RAM mi to ale nevypísalo
memtest http://www.memtest.org/download/2.11/me ... 11.iso.zip
-musíte vypálit ISO, v nějakém programu který to dokáže, Nero, Imgburn
-Vypálené cd vložte do pc, restartujte a nechejte z něj nabootovat, napřed musíte nastavit v Biosu bootování z cd romky.
-nechte RAM testovat alespon několik hodin, klidně i půl dne
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
memtest http://www.memtest.org/download/2.11/me ... 11.iso.zip
-musíte vypálit ISO, v nějakém programu který to dokáže, Nero, Imgburn
-Vypálené cd vložte do pc, restartujte a nechejte z něj nabootovat, napřed musíte nastavit v Biosu bootování z cd romky.
-nechte RAM testovat alespon několik hodin, klidně i půl dne
Zatiaľ ďakujem, otec včera dával kontrolovať RAM nejakým programom (neviem presne akým) a zistil že RAM sú veľmi prehriate, proste že s nimi nie je niečo v poriadku. Objednali sme preto RAM a na koniec dám vedieť (keď prídu) ako to dopadlo
RAMky vymenené, sekanie pokračuje. Otázka: dávnejšie som menil pokazenú grafickú kartu z 268 tuším na 1 GB, mohlo to spôsobiť to, že procesor nestíhal za grafikou a výmenu ramiek tak isto nestíha? RAM som teraz menil z 2 Gb na 4 Gb ale vždy padá. Pri pozeraní seriálu mi PC spadol 2x.
Alebo to všetko mohlo byť spôsobené nejakým vírusom ktorý poškodil nejakú knižnicu?
Akým programom by som sa mohol pozrieť na teplotu súčiastiek, skúšal som HOME EVEREST EDITION (voľne k stiahnutiu) a teploty som tam nevidel.
Já mám starší verzi Everestu, ale zkuste se podívat počítač - senzory
Teploty jsou ok. Pc spadne do modré obrazovky? Ve složce minidump jsou nějaké záznamy?
Padanie nejak prestalo ale windows spadol rovno do čiernej obrazovky ako keby som ho "natvrdo" vypol, v zložke windowsu minidump nie sú žiadne informácie ani súbory.
Utesnil som procesor a padanie prestalo ale sekanie pokračuje. Môže to byť spôsobené zlými alebo poškodenými knižnicami v PC?
To si nemyslím. Vyzkoušejte, zda to dělá i v nouzovém režimu.
Pokud to dělái v nouzovém režimu, řekla bych že to bude spíš nabouraný systém. Kontrolovali jsme stav disku?
Je na to dobrý program HD tune pro? Defragmentáciu disku som už robil. Okrem toho od niekoho som počul o nejakých chybných sektoroch na harddisku.
Trochu od témy: pri spustení My computer (Tento počítač) a následnom kliknutí na nejaký .txt archív pravým tlačidlom myši sa mi ponuka zobrazí asi po 5 minutách čakania. Disk som ešte nekontroloval