Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Avast a vzdálená plocha
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Avast a vzdálená plocha
V Avastu by měla být možnost aktivovat vzdálenou plochu, ale přestože mám poslední verzi Avastu, tak tuhle možnost tam nemám. V čem by mohl být problém?
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: Avast a vzdálená plocha
Zdravím. 
Podle tohoto článku (klik) by to mělo být standardně u všech verzí Avastu, to znamená jak u Free, tak u Pro a stejně tak i u kompletního balíčku Internet Security. Podívej se i na obrázky.

Podle tohoto článku (klik) by to mělo být standardně u všech verzí Avastu, to znamená jak u Free, tak u Pro a stejně tak i u kompletního balíčku Internet Security. Podívej se i na obrázky.
Mělo by to být v kolonce dodatečná ochrana, já tam mám ale pouze AutoSandbox, ochrana prohlížeče a blokování stránek. Koukám, že se asi někde stala chyba. Takže asi jediné možné řešení je přeinstalovat Avast. 

Tak nakonec jsem nemusel ani přeinstalovávat. Stačilo spustit odinstalování Avastu, pak jsem dal volbu změna, pak komponenty a tak jsem zaškrtnul vzdálená asistence. Nakonec restart a hle, najednou už tu vzdálenou plochu v Avastu mám. 

- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš, tak aspoň takhle to šlo. Někdy je opravdu lepší původní program odinstalovat a načisto nainstalovat jeho novou verzi než přeinstalovávat tu původní.
Problém tedy vyřešen.

Problém tedy vyřešen.