Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Potřebuji pomoct s instalací základních součástí Windows XP

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
motji
VIP
VIP

Re: Potřebuji pomoct s instalací základních součástí Windows

#16 Příspěvek od motji »

Ten Váš neaktualizovaný, nevím na kterém disku ho máte. Ty dva vadné bych vyhodila, můžete je zkusit zformátovat a použít, ale asi bych se na ně už nespoléhala.
No a seagate zformátujte, rozdělte na dva oddíly a nainstalkujte nový systém. Ten zavirovaný prostě zformátujte :D
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

JaRon
Moderátor
Moderátor

#17 Příspěvek od JaRon »

ide hlane o toto:
O4 - HKCU\..\Run: [nod32] D:\DOCUME~1\Pavel\LOCALS~1\Temp\nodqq.exe
O4 - HKCU\..\Run: [api32] D:\DOCUME~1\Pavel\LOCALS~1\Temp\apiqq.exe
O4 - HKCU\..\Run: [king_mg] D:\WINDOWS\system32\mgking.exe
O4 - HKCU\..\Run: [King_ar] D:\WINDOWS\system32\arking.exe
O4 - HKCU\..\Run: [yiopin] D:\Documents and Settings\Pavel\yiopin.exe
O4 - HKCU\..\Run: [MSWUpdate] "D:\Documents and Settings\Pavel\Data aplikací\lsass.exe"

najdi a ZMAZ uvedenych 6 suborov, aby si smejdy neprenasal :D
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

motji
VIP
VIP

#18 Příspěvek od motji »

Já navrhovala formát hlavně z důvodu, že se bude rozdělovat disk :) . Jinak Vám ten systém klidně odviruju :)

Obrázek

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Paulie0001
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od Paulie0001 »

Trochu se mi zkomplikovala situace.... Zjistil jsem, že mi nečte CD mechanika, takže musím nejprve počkat, až někde nějakou splašim, alespoň na vypůjčení, než zformátuju systém, a budu ji potřebovat k nainstalování Windows.

Paulie0001
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od Paulie0001 »

Tak jsem zpátky, nesu novinky a zároveň by mě zajímaly vaše rady....

Takže... Brácha si s počítačem pohrál, vyhodil ten 30Gb HDD (Maxtor), a nabootoval Windowsy z WDC (160Gb).... A to jsou právě přesně ty Windowsy, co jsem měl předtím... Jak jsem tehdy měl problém "Chyba čtení disku, restartuje stisknutím kláves CTRL+ALT+DEL"... No tak teď jsem zpátky, nerozumím tomu proč to najednou jde, ale jsou to starý Windows, a znova všechno šlape, zvuk, internet, síť, prostě všechno je tak jak má bejt......

No, a i bych to tak radši nechal být....... Mám tam 160Gb, ten využiju jako systém, a ten 500Gb tu satu, jako data....
Akurát vy jste mi psali, že ten WDC je na vyhození... Že tam je spousta chyb... Takže mám právě trochu z toho strach, že se později s tím něco stane.....

Zkrátka, nevím.... Já bych to nechal tak jak to je, jenom jestli byste mi pomohli to odvirovat teda, když už jsem tady.....
Ale jestli mi řeknete, že radši bych tomu měl věnovat pár hodin času, a nainstalovat systém na tu Satu.... Tak to asi i tak udělám....Ale, já jsem i spokojenej tak jak to je teď
A krom toho, nemám zrovna DVD mechaniku, abych tam mohl vložit Windows a znova nainstalovat.

Jo a tamtu havěť, jak Jaron psal, že bych měl najít a smazat, abych to náhodou nezálohoval.... Tak jsem ji právě nemohl najít, a jestli nebyla na tom Maxtoru, tak je tam ještě stále...

motji
VIP
VIP

#21 Příspěvek od motji »

Ted nerozumím, který je to ten systém. Víte co, vložte nový log ze rsitu. A HD tune u tohohle disku vyhazoval červená políčka, že?
No, můžete s na něm ten systém nechat, ale všechny data dávat mimo disk, protože se může stát, že jednoho dne se tam už nedostanete... osobně bych Vám doporučovala ten disk zformátovat, a nahodit nový systém, ale to už je na Vás.
Ted si nejsem jistá, ale s Vámi jsem řešila kdysi viruta?

Obrázek

Paulie0001
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od Paulie0001 »

motji píše:Ted nerozumím, který je to ten systém. Víte co, vložte nový log ze rsitu. A HD tune u tohohle disku vyhazoval červená políčka, že?
No, můžete s na něm ten systém nechat, ale všechny data dávat mimo disk, protože se může stát, že jednoho dne se tam už nedostanete... osobně bych Vám doporučovala ten disk zformátovat, a nahodit nový systém, ale to už je na Vás.
Ted si nejsem jistá, ale s Vámi jsem řešila kdysi viruta?
Ano HD tune vyhazoval 15 červených políček....
Hele.... Musím říct, že jste vážně hustá :-D Já jsem si říkal, že to je zvláštní, že jste na začátku říkala, že jsem tu dlouho nebyl.... A ted jste zmínila Viruta.... Který mi lehce něco připomíná.... Tak jsem to zkusil dát do googlu, najít svoje příspěvky, a máte pravdu.... Řešila jste ho se mnou
http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=30&t=87565

Ale to mi vážně teda příjde neuvěřitelný :-D Pochopím, když si návštěvník zapamatuje svého rádce, který mu pomáhá.... (Což je teď pro mne ostuda, že já si na vás nevzpomněl).....ale že si rádce, zapamatuje jednoho z tisíci návštěvníků, a ještě přímo přesně problém, který se řešil, ten Virut....... no to mi příjde vážně neuvěřitelný, a zároveň kouzelný, to jste mě vážně potěšila, že jste si na to vzpomněla :-D

Jdu si pročíst zatím naši starou diskuzi s virutem, vzpomenu si na svoji gramatiku a zavzpomínám na starý časy :-D
A mimochodem, to byl úplně jiný počítač a úplně jiné disky.... A ani nevím, kde je tomu počítači konec, možná to je druhý počítač vedle mne, vážně už nevím :-D
Tak se zatím mějte hezky, dobrou noc, a děkuji, tohle mě vážně kouzelně potěšilo a udělalo hezkej úsměv na tváři :-D

Paulie0001
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od Paulie0001 »

jo počkejte, já vám zapomněl ještě poslat log z RSIT :-D. Je podstatně daleko stručnější, než předtím, kdy tam byl i ten Maxtor.
EDITACE: mimochodem, ten problém s virutem byl před třemi lety, a taky zrovna v létě:-)
a jsem si jistej, že po dnešku si na vás určitě vzpomenu, až mi budete příště opět pomáhat s dalším problémem na počítači :-)

EDITACE2: no tak to je ještě větší ostuda :-D z toho odkazu, který jsem vám poslal, kde jste mi radila....tak tam jste mi radila už podruhý.....a Já už tehdy jsem byl překvapenej, že si pamatujete, že jste to už dřív se mnou řešila.......... takže...vy ste mi pomáhala už Xkrát.......... No tak to doslova čumim s otevřenou pusou, a smekám před vámi klobouk, kdybych nějaký měl :-D že si to tak pamatujete.
A mimochodem, tam jsem psal něco o nemocným bráchovi.... který trpěl, a stále trpí schizofrenií... A byl v blázinci, ale pak odtamtud utekl, a hledala ho policie v Praze, a byl v novinách, i v TV, že nebezpečný pacient utekl z léčebny...... No, já jsem ho našel, dovedl domů, a pak jsme ho s rodinou odvezli zpátky......tam se chvíli léčil, a teď ho máme doma, a staráme se o něj, ale není to nic pěknýho..... No nic, to jen jsem doplnil, že ted koukám že jsem něco o tom rozepisoval málo dřív :-D.... a jdu si číst dál :-D

EDITACE3: No, tak si na ten problém konečně vzpomínám..... Jak jste se mi stále snažila vnutit formát, ale já se mu chtěl vyhýbat a chtěl jsem to vyléčit :-D no, to byl vážně doslova porod, hodiny strávený na počítači, a když už bylo něco vyléčený, tak jsem to musel kontrolovat znova a znova......Dnes už bych dal na vaši radu a prostě to zformátoval, a už bych se s tím nes"al :-D... No, a koukám že tam je složka NEMAZAT.... která byla infikována virutem, a byla vyléčena.........tak ta složka NEMAZAT, tu jsem zrovna včera našel, a zálohoval :-D
No, jsou to hezký vzpomínky :-D
EDITACE 4:
Tak já už jsem tam tehdy psal, že mi ten brácha utekl z blázince...no hezký...
Heh a nakonec jsem stejně dal na vaši radu, a zformátoval ten disk :-D, a koukám že jste se tam se mnou hezky potrápila, to bylo hodně strávenýho času :-D. Jsem rád, že tamten problém s počítačem co jsem míval, je už dávno za mnou, to bylo opravdu šílený, si na to teď vzpomínám.... Akurát tenkrát jsem o to doslova bojoval, a nevzdával, dneska kdyby se něco opakovalo, tak bych to rovnou vyhodil a koupil novej celej počítač asi :-D....
A myslím, že ta diskuze skončila tak, že jsem vám nestihl ani poděkovat, tak alespon poděkuju teď, se tříletým zpožděním, ale s úroky :-D
Mějte se hezky, dobrou noc, a znova děkuju :-)

Logfile of random's system information tool 1.09 (written by random/random)
Run by Pavel at 2012-08-14 23:37:56
Systém Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3
System drive C: has 27 GB (18%) free of 153 GB
Total RAM: 2038 MB (61% free)

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 23:37:59, on 14.8.2012
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP3 (6.00.2900.5512)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
D:\Zabezpeceni PC\AntiVirus\Avira\AntiVir Desktop\sched.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
D:\Zabezpeceni PC\AntiVirus\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe
C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Anti-phishing Domain Advisor\visicom_antiphishing.exe
C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
C:\WINDOWS\system32\igfxsrvc.exe
C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe
D:\Zabezpeceni PC\AntiVirus\Avira\AntiVir Desktop\avguard.exe
C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe
D:\Zabezpeceni PC\AntiVirus\Avira\AntiVir Desktop\avshadow.exe
C:\Program Files\LogMeIn Hamachi\hamachi-2.exe
C:\Program Files\Ask.com\Updater\Updater.exe
C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe
C:\Program Files\LogMeIn Hamachi\hamachi-2-ui.exe
C:\Program Files\Oracle\JavaFX 2.1 Runtime\bin\jqs.exe
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\Documents and Settings\Pavel\Local Settings\Data aplikací\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Documents and Settings\Pavel\Local Settings\Data aplikací\Google\Chrome\Application\chrome.exe
C:\Documents and Settings\Pavel\Dokumenty\Downloads\RSIT.exe
C:\Program Files\trend micro\Pavel.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://gbt.toolbarhome.com/?hp=df
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.yahoo.com
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
R3 - URLSearchHook: UrlSearchHook Class - {00000000-6E41-4FD3-8538-502F5495E5FC} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In SSV Helper - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Oracle\JavaFX 2.1 Runtime\bin\ssv.dll
O2 - BHO: Ask Toolbar BHO - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Oracle\JavaFX 2.1 Runtime\bin\jp2ssv.dll
O3 - Toolbar: Ask Toolbar - {D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll
O4 - HKLM\..\Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "D:\Zabezpeceni PC\AntiVirus\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe" /min
O4 - HKLM\..\Run: [Anti-phishing Domain Advisor] "C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Anti-phishing Domain Advisor\visicom_antiphishing.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [IgfxTray] C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [HotKeysCmds] C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Persistence] C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [ApnUpdater] "C:\Program Files\Ask.com\Updater\Updater.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [LogMeIn Hamachi Ui] "C:\Program Files\LogMeIn Hamachi\hamachi-2-ui.exe" --auto-start
O4 - HKCU\..\Run: [Steam] "C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -silent
O4 - HKCU\..\Run: [vProt] C:\Program Files\GameBox\vprot.exe
O4 - HKCU\..\Run: [OscarEditor] "F:\Program Files\OscarX7H\program files\Anti-Vibrate Oscar Editor\OscarEditor.exe" Minimum
O4 - HKCU\..\Run: [Google Update] "C:\Documents and Settings\Pavel\Local Settings\Data aplikací\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c
O4 - HKCU\..\Run: [Skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /minimized /regrun
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O8 - Extra context menu item: E&xportovat do aplikace Microsoft Office Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~3\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Zdroje informací - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Proces mezipaměti kategorií součástí - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe
O23 - Service: Avira AntiVir Scheduler (AntiVirSchedulerService) - Avira GmbH - D:\Zabezpeceni PC\AntiVirus\Avira\AntiVir Desktop\sched.exe
O23 - Service: Avira AntiVir Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - D:\Zabezpeceni PC\AntiVirus\Avira\AntiVir Desktop\avguard.exe
O23 - Service: LogMeIn Hamachi Tunneling Engine (Hamachi2Svc) - LogMeIn Inc. - C:\Program Files\LogMeIn Hamachi\hamachi-2.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1050\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Oracle Corporation - C:\Program Files\Oracle\JavaFX 2.1 Runtime\bin\jqs.exe
O23 - Service: Mozilla Maintenance Service (MozillaMaintenance) - Mozilla Foundation - C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe
O23 - Service: Skype Updater (SkypeUpdate) - Skype Technologies - C:\Program Files\Skype\Updater\Updater.exe

--
End of file - 7422 bytes

======Scheduled tasks folder======

C:\WINDOWS\tasks\Adobe Flash Player Updater.job
C:\WINDOWS\tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-299502267-1409082233-682003330-1003Core.job
C:\WINDOWS\tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-299502267-1409082233-682003330-1003UA.job
C:\WINDOWS\tasks\Norton Security Scan for Pavel.job
C:\WINDOWS\tasks\Scheduled Update for Ask Toolbar.job

=========Mozilla firefox=========

ProfilePath - C:\Documents and Settings\Pavel\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\pzadnv70.default

prefs.js - "browser.search.useDBForOrder" - true
prefs.js - "browser.startup.homepage" - "http://www.seznam.cz/"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins\@adobe.com/FlashPlayer]
"Description"=Adobe® Flash® Player 11.3.300.270 Plugin
"Path"=C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\NPSWF32_11_3_300_270.dll

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins\@adobe.com/ShockwavePlayer]
"Description"=Adobe Shockwave Player
"Path"=C:\WINDOWS\system32\Adobe\Director\np32dsw.dll

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins\@java.com/DTPlugin,version=10.5.1]
"Description"=
"Path"=C:\WINDOWS\system32\npDeployJava1.dll

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins\@java.com/JavaPlugin,version=10.5.1]
"Description"=Oracle® Next Generation Java™ Plug-In
"Path"=C:\Program Files\Oracle\JavaFX 2.1 Runtime\bin\plugin2\npjp2.dll

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins\@Microsoft.com/NpCtrl,version=1.0]
"Description"=Ag Player Plugin
"Path"=C:\Program Files\Microsoft Silverlight\4.0.60129.0\npctrl.dll

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins\@videolan.org/vlc,version=2.0.1]
"Description"=VLC Multimedia Plugin
"Path"=C:\Program Files\VideoLAN\VLC\npvlc.dll

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins\@videolan.org/vlc,version=2.0.2]
"Description"=VLC Multimedia Plugin
"Path"=C:\Program Files\VideoLAN\VLC\npvlc.dll

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins\Adobe Reader]
"Description"=Handles PDFs in-place in Firefox
"Path"=C:\Program Files\Adobe\Reader 10.0\Reader\AIR\nppdf32.dll

C:\Program Files\Mozilla Firefox\extensions\
{972ce4c6-7e08-4474-a285-3208198ce6fd}

C:\Program Files\Mozilla Firefox\components\
binary.manifest
browsercomps.dll

C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins\
np32dsw.dll
npdeployJava1.dll
nppdf32.dll
ShockwavePlugin.class

C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins\
adaradar.xml
google.xml
heureka-cz.xml
jyxo-cz.xml
seznam-cz.xml
slunecnice-cz.xml
wikipedia-cz.xml

C:\Documents and Settings\Pavel\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\pzadnv70.default\extensions\
toolbar@ask.com

C:\Documents and Settings\Pavel\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\pzadnv70.default\searchplugins\
askcom.xml

======Registry dump======

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3}]
Adobe PDF Link Helper - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll [2011-09-05 63912]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43}]
Java(tm) Plug-In SSV Helper - C:\Program Files\Oracle\JavaFX 2.1 Runtime\bin\ssv.dll [2012-05-04 453504]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440}]
Ask Toolbar - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll [2012-01-03 1514152]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9}]
Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - C:\Program Files\Oracle\JavaFX 2.1 Runtime\bin\jp2ssv.dll [2012-05-04 157576]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar]
{D4027C7F-154A-4066-A1AD-4243D8127440} - Ask Toolbar - C:\Program Files\Ask.com\GenericAskToolbar.dll [2012-01-03 1514152]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"RTHDCPL"=C:\WINDOWS\RTHDCPL.EXE [2010-04-30 19523616]
"avgnt"=D:\Zabezpeceni PC\AntiVirus\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe [2011-03-28 281768]
"Anti-phishing Domain Advisor"=C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Anti-phishing Domain Advisor\visicom_antiphishing.exe [2011-02-01 232104]
"IgfxTray"=C:\WINDOWS\system32\igfxtray.exe [2010-01-13 134656]
"HotKeysCmds"=C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe [2010-01-13 166912]
"Persistence"=C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe [2010-01-13 135680]
"Adobe ARM"=C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe [2012-01-03 843712]
""= []
"ApnUpdater"=C:\Program Files\Ask.com\Updater\Updater.exe [2012-01-03 1391272]
"SunJavaUpdateSched"=C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe [2012-01-17 252296]
"LogMeIn Hamachi Ui"=C:\Program Files\LogMeIn Hamachi\hamachi-2-ui.exe [2012-06-27 1996200]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"Steam"=C:\Program Files\Steam\Steam.exe [2012-08-08 1353080]
"vProt"=C:\Program Files\GameBox\vprot.exe []
"OscarEditor"=F:\Program Files\OscarX7H\program files\Anti-Vibrate Oscar Editor\OscarEditor.exe Minimum []
"Google Update"=C:\Documents and Settings\Pavel\Local Settings\Data aplikací\Google\Update\GoogleUpdate.exe [2012-06-03 136176]
"Skype"=C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe [2012-07-13 17418928]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\ASUS Update Checker]
C:\Program Files\ASUS\ASUSUpdate\UpdateChecker\UpdateChecker.exe [2008-12-11 114688]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\HDAudDeck]
C:\Program Files\VIA\VIAudioi\HDADeck\HDeck.exe [2009-11-16 33681408]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\TomTomHOME.exe]
F:\Program Files\TomTom HOME 2\TomTomHOMERunner.exe -s []

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify\igfxcui]
C:\WINDOWS\system32\igfxdev.dll [2010-01-13 205824]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ShellServiceObjectDelayLoad]
WPDShServiceObj - {AAA288BA-9A4C-45B0-95D7-94D524869DB5} - C:\WINDOWS\system32\WPDShServiceObj.dll [2006-10-18 133632]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\network\Hamachi2Svc]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
"dontdisplaylastusername"=0
"legalnoticecaption"=
"legalnoticetext"=
"shutdownwithoutlogon"=1
"undockwithoutlogon"=1

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\explorer]
"NoDriveTypeAutoRun"=323
"NoDriveAutoRun"=67108863
"NoDrives"=0

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\explorer]
"NoDriveAutoRun"=67108863
"NoDriveTypeAutoRun"=323
"NoDrives"=0

[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\authorizedapplications\list]
"%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe"="%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000"
"%windir%\system32\sessmgr.exe"="%windir%\system32\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019"
"C:\Program Files\Garena\Garena.exe"="C:\Program Files\Garena\Garena.exe:*:Enabled:Garena"
"C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe"="C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe:*:Enabled:vsmon"
"C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe"="C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe:*:Enabled:µTorrent"
"C:\Program Files\QIP 2010\qip.exe"="C:\Program Files\QIP 2010\qip.exe:*:Enabled:QIP 2010"
"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\fm.exe"="C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2010\fm.exe:*:Disabled:Football Manager 2010"
"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe"="C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe:*:Enabled:Skype"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\domainprofile\authorizedapplications\list]
"%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe"="%windir%\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000"
"%windir%\system32\sessmgr.exe"="%windir%\system32\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32]
"midimapper"=midimap.dll
"msacm.imaadpcm"=imaadp32.acm
"msacm.msadpcm"=msadp32.acm
"msacm.msg711"=msg711.acm
"msacm.msgsm610"=msgsm32.acm
"msacm.trspch"=tssoft32.acm
"vidc.cvid"=iccvid.dll
"vidc.I420"=msh263.drv
"vidc.iv31"=ir32_32.dll
"vidc.iv32"=ir32_32.dll
"vidc.iv41"=ir41_32.ax
"vidc.iyuv"=iyuv_32.dll
"vidc.mrle"=msrle32.dll
"vidc.msvc"=msvidc32.dll
"vidc.uyvy"=msyuv.dll
"vidc.yuy2"=msyuv.dll
"vidc.yvu9"=tsbyuv.dll
"vidc.yvyu"=msyuv.dll
"wavemapper"=msacm32.drv
"msacm.msg723"=msg723.acm
"vidc.M263"=msh263.drv
"vidc.M261"=msh261.drv
"msacm.msaudio1"=msaud32.acm
"msacm.sl_anet"=sl_anet.acm
"msacm.iac2"=C:\WINDOWS\system32\iac25_32.ax
"vidc.iv50"=ir50_32.dll
"msacm.l3acm"=C:\WINDOWS\system32\l3codeca.acm
"wave"=wdmaud.drv
"midi"=wdmaud.drv
"mixer"=wdmaud.drv
"wave1"=wdmaud.drv
"midi1"=wdmaud.drv
"mixer1"=wdmaud.drv
"wave2"=wdmaud.drv
"midi2"=wdmaud.drv
"mixer2"=wdmaud.drv
"wave3"=wdmaud.drv
"midi3"=wdmaud.drv
"mixer3"=wdmaud.drv
"wave4"=wdmaud.drv
"midi4"=wdmaud.drv
"mixer4"=wdmaud.drv
"aux"=wdmaud.drv
"wave5"=wdmaud.drv
"midi5"=wdmaud.drv
"mixer5"=wdmaud.drv
"aux1"=wdmaud.drv
"VIDC.FFDS"=ff_vfw.dll

======List of files/folders created in the last 1 month======

2012-07-30 18:48:11 ----D---- C:\DriveKey
2012-07-29 16:07:07 ----D---- C:\WINDOWS\Sun
2012-07-27 15:24:45 ----D---- C:\Program Files\Common Files\Skype
2012-07-27 15:24:43 ----RD---- C:\Program Files\Skype
2012-07-25 17:28:52 ----D---- C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared
2012-07-25 17:28:23 ----D---- C:\WINDOWS\system32\drivers\NSS
2012-07-25 17:28:23 ----D---- C:\Program Files\Norton Security Scan
2012-07-25 17:28:21 ----D---- C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Norton
2012-07-25 17:28:11 ----D---- C:\Program Files\NortonInstaller
2012-07-25 17:28:11 ----D---- C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\NortonInstaller

======List of files/folders modified in the last 1 month======

2012-08-14 23:37:58 ----D---- C:\Program Files\trend micro
2012-08-14 23:25:47 ----D---- C:\Documents and Settings\Pavel\Data aplikací\Skype
2012-08-14 23:23:00 ----D---- C:\WINDOWS\Prefetch
2012-08-14 20:30:00 ----A---- C:\WINDOWS\SchedLgU.Txt
2012-08-14 14:48:11 ----D---- C:\WINDOWS\Temp
2012-08-14 14:47:30 ----D---- C:\Program Files\Steam
2012-08-14 14:47:10 ----D---- C:\WINDOWS\system32\CatRoot2
2012-08-14 14:43:13 ----D---- C:\Documents and Settings\Pavel\Data aplikací\vlc
2012-08-09 20:27:33 ----D---- C:\Program Files\Garena
2012-08-03 16:25:34 ----D---- C:\WINDOWS\system32
2012-08-03 16:25:33 ----A---- C:\WINDOWS\system32\FlashPlayerApp.exe
2012-07-31 10:38:10 ----D---- C:\Program Files\QIP 2010
2012-07-30 18:48:11 ----HD---- C:\Program Files\InstallShield Installation Information
2012-07-30 04:12:00 ----D---- C:\Documents and Settings\Pavel\Data aplikací\uTorrent
2012-07-29 16:07:07 ----D---- C:\WINDOWS
2012-07-29 09:27:24 ----D---- C:\Program Files\Mozilla Firefox
2012-07-29 09:27:16 ----D---- C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service
2012-07-27 15:24:50 ----SHD---- C:\WINDOWS\Installer
2012-07-27 15:24:50 ----D---- C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Skype
2012-07-27 15:24:45 ----D---- C:\Program Files\Common Files
2012-07-27 15:24:43 ----RD---- C:\Program Files
2012-07-25 17:28:58 ----SD---- C:\WINDOWS\Tasks
2012-07-25 17:28:23 ----D---- C:\WINDOWS\system32\drivers

======List of drivers (R=Running, S=Stopped, 0=Boot, 1=System, 2=Auto, 3=Demand, 4=Disabled)======

R1 AsIO;AsIO; C:\WINDOWS\system32\drivers\AsIO.sys [2009-08-04 11296]
R1 AsUpIO;AsUpIO; C:\WINDOWS\system32\drivers\AsUpIO.sys [2009-07-06 11448]
R1 avgio;avgio; \??\D:\Zabezpeceni PC\AntiVirus\Avira\AntiVir Desktop\avgio.sys []
R1 avipbb;avipbb; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\avipbb.sys [2011-11-19 138192]
R1 intelppm;Řadič procesoru Intel; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\intelppm.sys [2008-04-14 40192]
R1 kbdhid;Ovladač klávesnice standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdhid.sys [2008-04-14 14592]
R1 SASDIFSV;SASDIFSV; \??\D:\Zabezpeceni PC\AntiSpyware\SASDIFSV.SYS []
R1 SCDEmu;SCDEmu; C:\WINDOWS\system32\drivers\SCDEmu.sys [2010-04-12 59388]
R1 ssmdrv;ssmdrv; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\ssmdrv.sys [2010-06-17 28520]
R2 avgntflt;avgntflt; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\avgntflt.sys [2011-11-19 66616]
R2 ithsgt;ithsgt; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\ithsgt.sys [2011-09-16 162432]
R2 lilsgt;lilsgt; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\lilsgt.sys [2011-09-16 12032]
R2 RtNdPt5x;Realtek NDIS Protocol Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\RtNdPt5x.sys [2008-07-09 22016]
R3 hamachi;Hamachi Network Interface; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\hamachi.sys [2009-03-18 26176]
R3 HDAudBus;Ovladač Microsoft UAA pro sběrnici High Definition Audio; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\HDAudBus.sys [2008-04-14 144384]
R3 hidusb;Ovladač třídy standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\hidusb.sys [2008-04-14 10368]
R3 ialm;ialm; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\igxpmp32.sys [2010-01-13 1730272]
R3 mouhid;Ovladač myši standardu HID; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\mouhid.sys [2008-04-14 12160]
R3 MTsensor;ATK0110 ACPI UTILITY; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\ASACPI.sys [2004-08-13 5810]
R3 RTLE8023xp;Realtek 10/100/1000 PCI-E NIC Family NDIS XP Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\Rtenicxp.sys [2008-08-07 111360]
R3 usbccgp;Obecný nadřazený ovladač Microsoft USB; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbccgp.sys [2008-04-14 32128]
R3 usbuhci;Ovladač Microsoft univerzálního hostitelského řadiče USB od společnosti Microsoft; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbuhci.sys [2008-04-14 20608]
R3 VIAHdAudAddService;VIA High Definition Audio Driver Service; C:\WINDOWS\system32\drivers\viahduaa.sys [2009-09-30 1418368]
S0 cerc6;cerc6; C:\WINDOWS\system32\drivers\cerc6.sys []
S1 SASKUTIL;SASKUTIL; \??\D:\Zabezpečení PC\AntiSpyware\SASKUTIL.SYS []
S3 Ambfilt;Ambfilt; C:\WINDOWS\system32\drivers\Ambfilt.sys [2009-11-18 1691480]
S3 catchme;catchme; \??\C:\DOCUME~1\Pavel\LOCALS~1\Temp\catchme.sys []
S3 gdrv;gdrv; \??\C:\WINDOWS\gdrv.sys []
S3 GGSAFERDriver;GGSAFER Driver; \??\C:\Program Files\Garena\safedrv.sys []
S3 IntcAzAudAddService;Service for Realtek HD Audio (WDM); C:\WINDOWS\system32\drivers\RtkHDAud.sys [2010-04-30 6032928]
S3 Monfilt;Monfilt; C:\WINDOWS\system32\drivers\Monfilt.sys [2009-11-18 1395800]
S3 nv;nv; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\nv4_mini.sys [2009-09-28 7655872]
S3 NVHDA;Service for NVIDIA High Definition Audio Driver; C:\WINDOWS\system32\drivers\nvhda32.sys [2009-08-21 57248]
S3 RTLTEAMING;Realtek Intermediate Driver for Ethernet Extended Features; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\RTLTEAMING.SYS [2009-10-12 29440]
S3 RTLVLAN;Realtek VLAN Intermediate Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\RTLVLAN.SYS [2009-02-16 17536]
S3 usbprint;Třída USB Printer; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\usbprint.sys [2008-04-14 25856]
S3 USBSTOR;Ovladač velkokapacitního paměťového zařízení USB; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\USBSTOR.SYS [2008-04-14 26368]
S3 WudfPf;Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework Platform Driver; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\WudfPf.sys [2006-09-28 77568]
S3 WudfRd;Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework Reflector; C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\wudfrd.sys [2006-09-28 82944]

======List of services (R=Running, S=Stopped, 0=Boot, 1=System, 2=Auto, 3=Demand, 4=Disabled)======

R2 AntiVirService;Avira AntiVir Guard; D:\Zabezpeceni PC\AntiVirus\Avira\AntiVir Desktop\avguard.exe [2011-11-19 269480]
R2 AntiVirSchedulerService;Avira AntiVir Scheduler; D:\Zabezpeceni PC\AntiVirus\Avira\AntiVir Desktop\sched.exe [2011-03-28 136360]
R2 Hamachi2Svc;LogMeIn Hamachi Tunneling Engine; C:\Program Files\LogMeIn Hamachi\hamachi-2.exe [2012-06-27 1385896]
R2 JavaQuickStarterService;Java Quick Starter; C:\Program Files\Oracle\JavaFX 2.1 Runtime\bin\jqs.exe [2012-05-04 161664]
S2 clr_optimization_v4.0.30319_32;Microsoft .NET Framework NGEN v4.0.30319_X86; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorsvw.exe [2010-03-18 130384]
S2 SkypeUpdate;Skype Updater; C:\Program Files\Skype\Updater\Updater.exe [2012-07-13 160944]
S3 AdobeFlashPlayerUpdateSvc;Adobe Flash Player Update Service; C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe [2012-08-03 250056]
S3 aspnet_state;ASP.NET State Service; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\aspnet_state.exe [2010-03-18 35160]
S3 FontCache3.0.0.0;Windows Presentation Foundation Font Cache 3.0.0.0; c:\WINDOWS\Microsoft.Net\Framework\v3.0\WPF\PresentationFontCache.exe [2006-10-20 36864]
S3 IDriverT;InstallDriver Table Manager; C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1050\Intel 32\IDriverT.exe [2004-10-22 73728]
S3 idsvc;Windows CardSpace; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v3.0\Windows Communication Foundation\infocard.exe [2006-10-30 741376]
S3 MozillaMaintenance;Mozilla Maintenance Service; C:\Program Files\Mozilla Maintenance Service\maintenanceservice.exe [2012-07-29 113120]
S3 ose;Office Source Engine; C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Source Engine\OSE.EXE [2003-07-28 89136]
S3 WPFFontCache_v0400;Windows Presentation Foundation Font Cache 4.0.0.0; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\WPF\WPFFontCache_v0400.exe [2010-03-18 753504]
S3 WudfSvc;Windows Driver Foundation - User-mode Driver Framework; C:\WINDOWS\system32\svchost.exe [2008-04-14 14336]
S4 clr_optimization_v2.0.50727_32;.NET Runtime Optimization Service v2.0.50727_X86; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\mscorsvw.exe [2005-09-23 66240]
S4 NetTcpPortSharing;Net.Tcp Port Sharing Service; C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\SMSvcHost.exe [2010-03-18 124240]

-----------------EOF-----------------

motji
VIP
VIP

#24 Příspěvek od motji »

To už jsou 3 roky? Toto letí :D . Popravdě vás si pamatuju hlavně z důvodu, že jsme ten systém řešili několik týdnů a pak šel stejně na formát :D .
No upřímně, systém vypadá celkem čistě, nicméně..máte27GB volného místa, disk vykazuje vady...já osobně bych ho opravdu vyřadila, zlvášt když máte velký disk 500GB v pořádku :) . Sice jste psal, že Vám nejde cd mechanika, ale tu si někde pujčíte...
Pokud ale trváte na tomto systému, ještě bych ho vyčistila :)

Obrázek

Paulie0001
Návštěvník
Návštěvník

#25 Příspěvek od Paulie0001 »

Já bych si ten systém asi zatím nechal, ještě se ale domluvím s bráchou..... Takže do odvirování bych se ještě nepouštěl, dám vědět později, jestli najdu nějako DVD mechaniku na půjčení....

motji
VIP
VIP

#26 Příspěvek od motji »

Dobře, dejte pak vědět :)

Obrázek

Paulie0001
Návštěvník
Návštěvník

#27 Příspěvek od Paulie0001 »

Tak jsme se s bráchou domluvili, že to radši necháme, tak jak to je :-D ty Windowsy běžej, všechno funguje.... Dokud to bude běžet, je to dobrý, a dohodli jsme se, že žádný nový důležitý data na tu 160 dávat nebudem......

Takže, WDC 160 Gb si nechám, tam běží systém, a důležitý data jsem zkopíroval na tu 500GB Satu...Seagate tedy.....

No, a myslím, že my dva se můžem společně pustit do toho odvirování, až budete mít čas i chuť :-)

JaRon
Moderátor
Moderátor

#28 Příspěvek od JaRon »

pouzivanie toho disk je sice rizikove, ale moze fungovat aj roky ,,,
doporucujem aspon 3x rocne spustit s prikazoveho riadku
chkdsk c: /f /r
kde c: moze byt nahradene inym pismenom zvazku disku WDC
odomna nadobro vsetko :)
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Paulie0001
Návštěvník
Návštěvník

#29 Příspěvek od Paulie0001 »

JaRon píše:pouzivanie toho disk je sice rizikove, ale moze fungovat aj roky ,,,
doporucujem aspon 3x rocne spustit s prikazoveho riadku
chkdsk c: /f /r
kde c: moze byt nahradene inym pismenom zvazku disku WDC
odomna nadobro vsetko :)
Děkuju za radu, jdu do toho hned..... Mějte se hezky:) a znova díky

Paulie0001
Návštěvník
Návštěvník

#30 Příspěvek od Paulie0001 »

tak check disk akurát skončil, trvalo to hodinku myslim.... Nahrazovalo to jeden cluster za druhým....

Zamčeno