nefunkční google.com a youtube.com
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
-
TomášzePlzně
- Návštěvník

Re: nefunkční google.com a youtube.com
Tak bohužel toto mi nepomohlo, mezi těmi vyhledávači totiž není žádnej Web Search uveden.
- Do okna vlozte skript nize
Kód: Vybrat vše
:regfind *search.searchcompletion* :filefind *search.searchcompletion*.*- Kliknete na Look
- Tlacitko Look se zmeni na Scanning a zsedne
- Pockejte pokud se tlacitko Scanning opet nezmeni na Look - tak poznate ze SystemLook dokoncil svou praci
- Vyskoci na Vas log s nazvem SystemLook (pripadne bude ulozen na plose), jeho obsah mi sem vlozte
-
TomášzePlzně
- Návštěvník

SystemLook 30.07.11 by jpshortstuff
Log created at 23:19 on 08/08/2012 by admin
Administrator - Elevation successful
========== regfind ==========
Searching for "*search.searchcompletion*"
No data found.
========== filefind ==========
Searching for "*search.searchcompletion*.*"
No files found.
-= EOF =-
Log created at 23:19 on 08/08/2012 by admin
Administrator - Elevation successful
========== regfind ==========
Searching for "*search.searchcompletion*"
No data found.
========== filefind ==========
Searching for "*search.searchcompletion*.*"
No files found.
-= EOF =-
- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC
- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte
Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy
-
TomášzePlzně
- Návštěvník

Tak teď se stalo něco šíleného:
Ten našeptávač search.searchcompletion má v levém dolním rohu bílý křížek v červeném čtverečku, kterým se dal zrušit, ale po dalším napsaném písmeni do toho vyhledávacího okénka se opět vrátil. Tak a teď, co se stalo: před chvilkou jsem něco hledal ve wikipedii a udělal jsem překlep, kdy tomu našeptávači došli možné výrazy a u toho prázdného našeptávače jsem zmáčknul ten křížek a vyskočilo na mě aktivní okno s nápisem: „Widdit suggested terms” a se dvěma tlačítky - na prvním bylo napsáno: „Show suggested terms later” a na druhém: „Disable”. Zmáčkl jsem tlačítko disable a tím jsem se toho evidentně zbavil v chrome. Pak jsem totéž udělal v exploreru, najel jsem na v něm na wikipedii, začal jsem psát nesmyslnej výraz vyhledávacího okna, u prázdného našeptávače jsem zmáčknul červený čtvereček s bílým křížkem a opět na mě vyskočilo to samé, opět jsem stiskl tlačítko disable a tím jsem se toho zbavil i v exploreru.
Je možné, že bych v tomhle ohledu měl opravdu víc štěstí než rozumu?
Ten našeptávač search.searchcompletion má v levém dolním rohu bílý křížek v červeném čtverečku, kterým se dal zrušit, ale po dalším napsaném písmeni do toho vyhledávacího okénka se opět vrátil. Tak a teď, co se stalo: před chvilkou jsem něco hledal ve wikipedii a udělal jsem překlep, kdy tomu našeptávači došli možné výrazy a u toho prázdného našeptávače jsem zmáčknul ten křížek a vyskočilo na mě aktivní okno s nápisem: „Widdit suggested terms” a se dvěma tlačítky - na prvním bylo napsáno: „Show suggested terms later” a na druhém: „Disable”. Zmáčkl jsem tlačítko disable a tím jsem se toho evidentně zbavil v chrome. Pak jsem totéž udělal v exploreru, najel jsem na v něm na wikipedii, začal jsem psát nesmyslnej výraz vyhledávacího okna, u prázdného našeptávače jsem zmáčknul červený čtvereček s bílým křížkem a opět na mě vyskočilo to samé, opět jsem stiskl tlačítko disable a tím jsem se toho zbavil i v exploreru.
Je možné, že bych v tomhle ohledu měl opravdu víc štěstí než rozumu?
Mozne to je, ten disable ho proste vypnul
Presto ale prosim udelejte kroky co jsem psal
Presto ale prosim udelejte kroky co jsem psal
-
TomášzePlzně
- Návštěvník

OK, jdu na to
-
TomášzePlzně
- Návštěvník

Dobré odpoledne,
Ccleaner - postup opakujte dokud nebude bez problémů, většinou stačí 3x - v mém případě to muselo být 6x
jinak SuperAntiSypware na závěr nic zvláštního nedetekoval pouze 98 kousků Adware.Tracking Cookie (to co vždycky).
Tomáš
Ccleaner - postup opakujte dokud nebude bez problémů, většinou stačí 3x - v mém případě to muselo být 6x
jinak SuperAntiSypware na závěr nic zvláštního nedetekoval pouze 98 kousků Adware.Tracking Cookie (to co vždycky).
Tomáš
-
TomášzePlzně
- Návštěvník

Stáhnul jsem Avast! free, a teď se dívám, že součástí tohoto antiviru je i antispyware. Když jsem sledoval tady nějaké jiné diskuzní vlákno, tak jsem se dozvěděl, že v počítači by měl být pouze 1 antivir a 1 antispyware. Existuje nějakej způsob jak antispyware u avastu vypnout a nechat běžet jenom antivir nebo by bylo výhodnější zrušit SuperAntiSpyware anebo zrušit Avast a nainstalovat místo něj jinej antivir bez antispyware?
Tomáš
Tomáš
-
TomášzePlzně
- Návštěvník

Tak díky za pomoc.
Tomáš
Tomáš
Nemate zac, rad jsem pomohl