Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Orbit downloader

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
frutas11
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Orbit downloader

#1 Příspěvek od frutas11 »

Dříve jsem používal program Orbit downloader,v podstatě jsem ho já sám nenainstaloval ale nainstaloval se společně s nějakým jiným programem,občas sem ho tedy zapl,ale záhadně se zabudoval do Opery a nyní Opera stahuje soubory pouze přes Orbit Downloader,po delší době jsem zjstil že Orbit mi zpomaluje počítač a byl mi kničemu,odinstaloval jsem ho.Nyní mám problém se ho zbavit,pozůstatky zde zbyli i přes odinstalování ,ve výchozím nastavení není k odinstalaci,není to žádný toolbar ani nic podobného.V nastavení Opery jsem také nic nenašel.Děkuji za pomoc.
Ukázka toho když chci stáhnout například RSIT.
Obrázek
První cesta vede VŽDY do nastavení :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Orbit downloader

#2 Příspěvek od Rudy »

Podle návodu: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=11&t=2791 odmažte z registry všechny položky, které patří OrbitDownloaderu. Pak restartujte PC a smažte zbývající soubory OD, které v PC najdete.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

motji
VIP
VIP

#3 Příspěvek od motji »

Jak to tu vypadá? :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Zamykám pro neaktivitu. Pokude budete chtít v tématu pokračovat, kontaktujte mne, nebo některého moderátora přes e-mail. Děkuji.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno