Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problem - Geforce alebo Intel HD

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
toki
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Problem - Geforce alebo Intel HD

#1 Příspěvek od toki »

mám menší problém s tým, akú mám grafiku, respektíve prečo musím mať 2 ovládače.
Mám grafickú kartu GeForce GT 525M, nainštalovaný mám k nej ovládač+ovládací panel Nvidia, no pri viacerých hrách mi ako grafickú kartu zobrazuje Intel HD. Mám taktiež nainštalovaný nejaký ovládač (odkedy som kúpil noťas, takže od nova), volá sa HD grafika Intel(R). Neviem načo je ten druhý a k čomu slúži, keďže grafickú kartu mam GeForce.
Vopred ďakujem za rady.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem - Geforce alebo Intel HD

#2 Příspěvek od Rudy »

http://www1.euro.dell.com/cz/cs/dhs/notebooks/inspiron-17r-n7110/pd.aspx?refid=inspiron-17r-n7110&cs=czdhs1&s=dhs píše:Inteligentní a výkonná grafika: Grafický výkon zvyšuje volitelná inteligentní grafika. Inovované notebooky Inspiron R nabízejí velmi výkonné grafické karty určené pro graficky náročné aplikace jako je hraní her nebo sledování filmů v rozlišení HD. Když potřebujete menší výkon, notebook se automaticky přepne na integrovanou kartu a prodlužuje tak výdrž baterie na jedno nabití.
To je důvod, proč potřebujete 2 ovladače.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

toki
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od toki »

Rudy, opat velmi pekne dakujem za objasnenie mojho problemu! :thumbsup:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno