Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

prehliadac

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
makavelli
Návštěvník
Návštěvník

prehliadac

#1 Příspěvek od makavelli »

dobry den
mam asi banalny problem al enejak si s tym neviem rady pouzivam operacny sys win7 platim si antivirovy program este nod 32 ...pouzivam dva internetove prehliadace operu a int explorer ...v poslednej dobe sa mi stalo ze opera mi vobec nejde otvorit a ani po uplnom odinstalovani a novej instalacii sa problem neodstranil a v exploreri mi zasa prestali fungovat niektore internetove minihry (napr.slovny futbal :) ) ktore sa otvoria nacitvaju ale nenacitaju uvedeny problem sa tiez neodstranil po preinstalovani exploreru ani po novej instalacii flashplayeru ...zaujimave je ze ked sa na tom istom pocitaci prihlasim na druhy uzivatelsky ucet tak tam opera normalne funguje a ide otvorit ...dakujem za pomoc

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: prehliadac

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Nejprve zkuste smazat cache prohlížeče.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

makavelli
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od makavelli »

bohuzial to uz som skusal a nepomohlo ...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Zkuste obnovu systému k datu, kdy korektně fungoval.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět