Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Obsah stránky

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Nanook
Návštěvník
Návštěvník

Obsah stránky

#1 Příspěvek od Nanook »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Jde nějak zjistit obsah stránky z odkazu ze zkracovátka? Přišel mi podvodný e-mail od přítelkyně, ale ona ho poslat nemohla, protože byla celou dobu se mnou. Je to ze serveru goo.gl a rád bych zjistil co se tam nachází. Je možné, že mi chce někdo uškodit a poslal mi vir. Jestli by to šlo zjistit, byl bych moc rád. Přikládám přepis e-mailu i se zmíněným odkazem. Díky moc za pomoc.

PS: Snad jsem trefil správný topic, nerad bych zde dělal nepořádek, protože vždy se mi zde dostalo pomoci. Díky moc s pozdravem Martin :)

Kód: Vybrat vše

Ahoj.Prosim pomoz kamaradovi a dej hlas jeho fotce.Muzes 5x za sebou. http://goo.gl/veizz
 Dik moc.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Obsah stránky

#2 Příspěvek od Rudy »

Obávám se, že nikoli. Na neznámé, či evidentně podvodné maily reagujte jajich smazáním. V žádném případě neotvírejte a případné přílohy už vůbec.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Nanook
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Nanook »

Mně je to jasné, ale pro zajímavost bych chtěl vědět, co se pod odkazem skrývá. Navíc tento e*mail přítelkyně prakticky nevyužívá. Zkusil bych na to kliknout, ale myslím si, že nejsem až tak zabezpečen :) Kdyby měl někdo řešení, tak bych byl velmi rád. Děkuji :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Skrývá se tam Hravé léto s Wobenzymem. Antivir nic neblokoval, takže to nebezpečné zřejmě nebude.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Nanook
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Nanook »

Děkuju mockrát. Ale nejde mi to do hlavy, proč by mi zrovna posílali tohle. Čekal jsem spíš ten vir od nějakého záškodníka, protože trefit zrovna e-mail přítelkyně...to se mi nezdá. Ale přesto děkuji a všude vás a vaší práci chválím. Mějte se hezky a pěkný zbytek dne - bez virů. Martin :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Z hlavičky mailu se dovíte, odkud (z jaké IP) byl mail odeslán. Nemáte zač a díky za přání! :)

Varování:

Nanook
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Nanook »

Bylo to nejspíš posláno přes anonymizér. Kontrolovali jsme i přítelkyně e-mail a jí také přišel stejný e-mail, ale od někoho jiného. Asi to vyhledává e-maily podle "přátel" na lidé.cz. A zde to byla zrovna náhoda, že mi to vybralo její profil. Ještě jednou díky moc a nemáte vůbec zač za přání. Mějte se hezky :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rudy »

Je to možné. Nemáte zač! :)

Varování:

Odpovědět