Ahoj, mám problem stáhl jsem Prohlížeč Safari a neukládá se mi tam jméa třeba jak na google chromu, jak dvakrát kliknu a mám to tam, ale na Safari ne...nevíte co s tím?
Děkuji za odpovědi.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prohlížeč Safari
Moderátor: Moderátoři
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prohlížeč Safari
Zdravím!
Musíte se obrátit na fórum, kde tímto softem zabývají. My jsme bezpečnostní fórum a nejsme odborníci na prohlížeče, zejména na takovéto exotické. Obávám se, že tady vám nikdo neporadí.
Musíte se obrátit na fórum, kde tímto softem zabývají. My jsme bezpečnostní fórum a nejsme odborníci na prohlížeče, zejména na takovéto exotické. Obávám se, že tady vám nikdo neporadí.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Re: Prohlížeč Safari
Myslím, že teď vyšla nová verze Safari, tak třeba tam ta chyba už není. Jinak asi pak nezbývá nic jiného než zkusit specializované fórum na prohlížeče.