Nevím jak se to stalo, ale z ničeho nic mi nejdou otevírat soubory ve složce DOKUMENTY. Myslel jsem, že je to nějaký vir. Zkusil jsem snad všechny antispyware a antiviráky co znám a výsledek je stále stejný.
1.MWAV,ComboFix,Superantispyware,Emsisoft atd.
2.Čištění ccleanerem
3.Pokus otevřít v nouzovém režimu.
4.Pokus otevřít podle návodu v poradně (http://support.microsoft.com/kb/810881/cs)
Všechny pokusy ztroskotaly...vubec si nevim rady a prosím o pomoc.
......Jedná se o windows profesional sp3 a soubory jsou v JPG, MP4, doc, odt, mov,

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nejdou otevřít soubory
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Re: Nejdou otevřít soubory
klikni pravým dej otevřít v programu, zvol správný program, zaškrkni políčko otevřít vždy v daném programu. mohlo by to pomoc.
to vubec ne,,
Jpg napíše: náhled není k dispozici. Doc napíše: aplikace word nemůže dokument otevřít. Uživatel nemá oprávnění k přístupu/externí dohoda doc. 3gp napíše: file not found.
Jpg napíše: náhled není k dispozici. Doc napíše: aplikace word nemůže dokument otevřít. Uživatel nemá oprávnění k přístupu/externí dohoda doc. 3gp napíše: file not found.

olcit
Zdravím
Zkuste tento program
http://sapcupgrades.com/Spywaretools/daft.exe
-stahněte, spusťte
-dejte sken, červeně označené řádky označte a klikněte na fix
-pak dejte vědět zda to pomohlo
Poprosím o log z combofixu, co jste dělal.

http://sapcupgrades.com/Spywaretools/daft.exe
-stahněte, spusťte
-dejte sken, červeně označené řádky označte a klikněte na fix
-pak dejte vědět zda to pomohlo
Poprosím o log z combofixu, co jste dělal.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Děkuji mnohokrát za ochotu. Bohu žel jsem včera přeinstaloval systém. Už jsem nedoufal, že se mi to podaří rozchodit. Přišel jsem o spoustu dat a fotek a teď už ani nemůžeme zjistit, zda by to léčení pomohlo. Třeba někoho potká stejný problem a bude se to ještě hodit.
S ComboFixem moc neoperuju, pouze ho spustím, po čísle 50 se podívám co maže za soubory, odinstaluju ho T-cleanerem a pročistim CCleanerem. Na víc si netroufám.
Ještě znovu děkuji, jste moc hodní...pěkný den.
S ComboFixem moc neoperuju, pouze ho spustím, po čísle 50 se podívám co maže za soubory, odinstaluju ho T-cleanerem a pročistim CCleanerem. Na víc si netroufám.
Ještě znovu děkuji, jste moc hodní...pěkný den.
olcit
Data jsme mohli z disku vytáhnout přes live cd, nemusel jste o ně přijít.
S combofixem zde nedoporučujeme dělat bez dozoru rádce. Občas má bugy, maže co nemá,může poškodit systém. navíc je třeba někdy dočistit přes speciální skript.
S combofixem zde nedoporučujeme dělat bez dozoru rádce. Občas má bugy, maže co nemá,může poškodit systém. navíc je třeba někdy dočistit přes speciální skript.

CF už mě mnohokrát zachránil tam, kde vše ostatní selhalo. Tímhle postupem jsem ještě nikdy nic nepokazil. No a teď už jsem byl v situaci "buď a nebo". Data jsou pryč, ale nevěřila by jste, jak je teď system stabilní a kolik mám volného místa na disku.
Jo a celý den krásně svítilo sluníčko 

olcit
Combofix Vás sice zachrání, ale jendou na to můžete doplatit.