Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Ashampoo Internet Accelerator 3 jaké máte zkušenosti?

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
brians
Návštěvník
Návštěvník

Ashampoo Internet Accelerator 3 jaké máte zkušenosti?

#1 Příspěvek od brians »

Dobrý den,

Dnes jsem si zakoupil ve stánku časopis PC Extra a na přiloženém DVDčku jsem našel tenhle program: Ashampoo Internet Accelerator 3 prý slibuje zrychlení a zlepšení stability internetu.

Co si o něm myslíte? Máte sním nějaké zkušenosti? Opravdu dokáže zrychlit mojí rychlost stahování? A můj upload? Nebo mojí letenci ( ping )?

Jinak mám internet od O2 25/2 MB

http://www.speedtest.net/result/2030546009.png

Děkuji za vaše rady :)

blai
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Ashampoo Internet Accelerator 3 jaké máte zkušenosti?

#2 Příspěvek od blai »

Čau.

Neznám :) ale na tom není nic zvláštního :D

Ani nezávislou referenci jsem nenašel - nezávislou referenci myslím takovou, kterou nedělá časopis, který ten produkt prodává. :)

vyosek
VIP
VIP

#3 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

Jak vam muze neco zrychlit internet :?: Mrknete na prirovani nize

Mam trubku kterou proteka 25 litru za vterinu, co tam muzu dat aby mi protekalo 100 litru? Jen to, ze zvetsim trubku = necham si navysit rychlost internetu od poskytovatele
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

brians
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od brians »

Já jestli dobře rozumím vaši odpovědi, pak je podle vás takový to program opravdu bez účelový?

vyosek
VIP
VIP

#5 Příspěvek od vyosek »

Presne tak, rekl bych ze to bude mit jen placebo efekt
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

blai
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#6 Příspěvek od blai »

vyosek píše:Presne tak, rekl bych ze to bude mit jen placebo efekt
Takže oni chtěj čtyři kila za úplný prd? To je skoro podvod. :)

vyosek
VIP
VIP

#7 Příspěvek od vyosek »

Pokud tam ucinek nejaky bude, tak zcela minimalni...jak jsem psal, jedine zrychlit download\upload muze poskytovatel...jak muze chtit tahat 30MB\s kdyz ma jen 25 :?:

brians
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od brians »

vyosek píše:Pokud tam ucinek nejaky bude, tak zcela minimalni...jak jsem psal, jedine zrychlit download\upload muze poskytovatel...jak muze chtit tahat 30MB\s kdyz ma jen 25 :?:
Co prosím?

Já jsem se nikdy nezmiňoval o tom, že chcu tahat 30 MB!

Pouze jsem chtěl využít svojí rychlost na maximum. Čily to znamená pokud mám tarif 25/2 MB v reálu pak mám rychlost jenom: 17 MB a Upload 1,8 tak pak tady není něco v pořádku. Proto jsem chtěl zkusit program co by mě mohl pomoci zlepšit mou rychlost já od toho žádné zázraky nečekám v žádném případě. Ani v nejmenším nevyužiju tarif 25/2 MB, když mě to jede téměř stejně jako na tarifu 16/1 MB pouze se mě zlepšil upload a latence, což chválím, ale ten upload taky nedosahuje plné potenciální rychlosti. Co můj poskytovatel nabízí. A to bydlím realativně blízko ústředny, která je vzdálená necelích 300 metrů. Takže by to neměl být problém dosahnout plné rychlosti i na 25/2 MB tarifu. Pokud bych byl od ústředy vzdálený nad jeden kilometr tak pak je jasné, že by ztraty a nestabilita internetu byla už vysoká.

vyosek
VIP
VIP

#9 Příspěvek od vyosek »

Jenze! tech 25/2 mate jen pro sebe nebo je tam nejaka agregace (deleni se s jinymi)...ja co vim, tak O2 nikdy negarantuje tu rychlost jen pro Vas = nikdy ji nemuzete defakto dosahnout jelikoz je delena...

Prectete si dukladne smlouvu...A pripadne se poptejte sveho poskytovatele, proc to takto neni...

Odpovědět