Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně mikrofonu. Koupil jsem si nový mikrofon, ale mám problém. Druhá strana mě prý neslyší.
V nastavení sem nic nepředělával a vždy mi vše krásně fungovalo. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Popřípadě jak
opravit tento problém?
Děkuji za jakoukoliv radu.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Mikrofon?
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Mikrofon?
Podle toho popisu bych řekl, že mikrofon je jen vyplý... Správce zařízení-zvuk-záznam ....mikrofon..
Nastavením to podle mě nebude, jelikož mám nastavení takové jako jsem měl vždy předtím
a vše vždy krásně fungovalo. Kamarád mě prý slyší, ale v zásekách a téměř vůbec.
Prý se mu můj hlas i seká. Tak já teda nevím. Dnes jsem si koupil nový mikrofon a stejně nic nepomohlo.
a vše vždy krásně fungovalo. Kamarád mě prý slyší, ale v zásekách a téměř vůbec.
Prý se mu můj hlas i seká. Tak já teda nevím. Dnes jsem si koupil nový mikrofon a stejně nic nepomohlo.
No jestli špatně slyší - v zásekách, má chybu na své straně nebo je problém v přenosu dat.....v síti.....
test - zkus si někam nahrát svůj hlas z mikrofonu ...
osobní zkušenost ale mám ve slabé zvukovce nebo zahlceném PC.....
test - zkus si někam nahrát svůj hlas z mikrofonu ...
osobní zkušenost ale mám ve slabé zvukovce nebo zahlceném PC.....
Se zvukovkou? Ajajaj