Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nefunkční některé stránky webu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Nefunkční některé stránky webu
Pod tím IE už to zas nejde...nechápu...
Na tom ntb to taky průběžně chvilku jde a chvilku ne (Google Chrome).
Na tom ntb to taky průběžně chvilku jde a chvilku ne (Google Chrome).
V mezičase jsem vyřadil wifi-router a připojil jsem kabel na pevno a naskočilo to okamžitě, v ntb to samé, po připojení zpátky už to zase nejede, hledal bych zřejmě problém tam, ale bohužel moc nevím kde...Naughty píše:nainstaluj nejnovejsi verzy javy + flashplayeru , zkus
Javu a flashplayer udělám a dám hned vědět.
IE se zdá že jede, ikdyž prvotní načítání trvá dost dlouho a Opera dělá že načítá už x minut a nic...
v tom IE rto naskočilo jenom na poprvý, teď už to zase nejde...-Romik- píše:IE se zdá že jede, ikdyž prvotní načítání trvá dost dlouho a Opera dělá že načítá už x minut a nic...
http://www.ulozto.cz/xJK6eF7/screeny-rarNaughty píše:uff, apbych pravu řekl, chtělo by to ověřit router, bohužel ja na routry moc nejsem. Zkus povypínat všechyn fce co mají dočinění s bezpečností - firewall především. Tohle v pc těžko bude, jednu hcvíli mne napadl google služba, že by to mohla blokovat, ale když píšeš že jde na přímo ok, bude chyba v routeruzkus udělat screenshoty, důvěrný Ipčka apod v editoru uprav tak aby nebyly čitelné - bezpečnost a někam mi je upni.
Máš to tam, bude to týden ke stažení.
Heslo - router (bohužel jsem zde nenašel možnost PM, abych ti to poslal soukromě, ale nevadí, důležitý údaje nejsou čitelný).
Ahoj,Naughty píše:Ahoj,
muzes odkaz nebo soubor smazat. Mne nic nenapada ani ve screenech nevidim co by mne trklo do oci, prosimte zkus kontaktovat internetoveho poskytovatele at ti proveri treba na jeho pc pristup an facebook resp se ti mrkne na nastaveni routru i internetu v pc.
taky jsem měl problém s načtením stránky www.facebook.com, včera jsem tady sondoval, co s tím.
Dnes ráno jsem po dvou hodinách dalšího zkoušení odebral ze Správce zařízení sítové karty a znovu je nainstaloval. Nevím, co se stalo, ale pomohlo to. FB jede. Snad to pomůže.
Díky za tip, nechtěl jsem to zakřiknout ,ale už třetí den to funguje, zdá se že problém vyřešen!!!
To by mě zajímalo, proč to tak bylo...
p.s. na moderátora - jakej antivirák by si mi doporučil?
To by mě zajímalo, proč to tak bylo...
p.s. na moderátora - jakej antivirák by si mi doporučil?
Neplacený, Avira zkusim, název jsem nikdy neslyšel, používal jsem do teď Avast.Naughty píše:díky za nápad.JohnDean píše:
placený či neplacený?-Romik- píše:p.s. na moderátora - jakej antivirák by si mi doporučil?
placený NIS
neplaceny Avira
windowsáckej stačí?Naughty píše:Ok + přidej firewall