Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Grafika nepřehrává obraz

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Tyris
Návštěvník
Návštěvník

Grafika nepřehrává obraz

#1 Příspěvek od Tyris »

Zdravím,
mám problém s grafickou kartou na NB a nevím jestli je to softwarová nebo hardwarová chyba.
Při vložení originálního DVD se přehrává pouze zvuk, ale obrazovka je černá. I obrazovka s výběrem nabízených stop na DVD je černá. Také nefunguje televizní přijímání DVB-T, opět jde pouze zvuk bez obrazu.
Videa ve formátu AVI, WMA a pod. se přehrávájí. Ovladač grafické karty mám aktuální.

Windows 7 (64bit)
ATI Mobility Radeon HD 4570
Asus K50AB

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Grafika nepřehrává obraz

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Zkuste přeinstalovat kodeky, případně (pokud jich máte nainstalováno více), všechny odinstalovat a nainstalovat pouze 1 balík.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

VydraMan
5. stupeň - BAN

#3 Příspěvek od VydraMan »

Omlouvám se za vstup.

Dělá to na integrovaném i externím monitoru? Protože pokud to dělá jenom na jednom z nich je problém v nastavení. Něco podobného jsme sám řešil.
Používám : Ccleaner , Defraggler , Google Chrome , Malwarebytes Anti-Malware a ESET Smart Security 7

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!

Tyris
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Tyris »

Obnovil jsem systém do původního stavu (z recovery partition). Vyřešilo to jeden můj problém, a to nefunkční HW akceleraci streamovaných videí v prohlížečích. Musel jsem mít HW akceleraci vypnutou, jinak zamrzl jakýkoliv prohlížeč.
Avšak problém s nepřehráváním DVD a DVB-T pořád trvá, i po instalaci kodeků a jiných přehrávačů. Takže můj závěr je takový, že to není bohužel softwarová chyba :(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Rudy »

Datové DVD mechanika načte?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět