Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Google chrome - oblíbené

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
poverrr
Návštěvník
Návštěvník

Google chrome - oblíbené

#1 Příspěvek od poverrr »

Dobrý den,

měl bych dotaz ohledně oblíbených položek v GOOGLE CHROME

Kliknu na Oblíbené -> ukáže se mi nabídka složek ve kterých mám uloženy webové stránky

Rozkliknu složku a chci si z ní vybrat dvě webovky

Kliknu na jednu z webovek, stránka se začne načítat, jenže s kliknutím okamžitě zmizí nabídka Oblíbených ?! A já abych si otevřel další webovou stránku, musím znovu rozkliknout Oblíbené. Když jsem používal Firefox tak bylo možné nainstalovat doplněk all-in-one-sidebar a najet myší na postraní lištu, kde si člověk mohl v klidu vybrat z nabídky Oblíbených složek a po odkliknutí webovky mu nezmizel "strom" složek.

Ptám se, je možné nějakým způsobem nastavit, aby při odkliknutí webovky z Oblíbených automaticky nemizela nabídka uložených webovek ?

Děkuji za tipy :)

expoox
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: Google chrome - oblíbené

#2 Příspěvek od expoox »

Zdravim, o ziadnom takom sposobe neviem a to chrome pouzivam uz neaky ten piatok. Proste chlapci z google venovali pozornost dolezitejsim veciam ako usetrit userovi 3 sekundy zivota rozklikavanim zlozky.
U tohto prehliadacu su vacsie problemy ako napriklad nestabilita a pod., na druhej strane ale papa 10x menej ramky ako firefox (neprehanam, mam to odsledovane)...

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od chodnik74 »

Ahoj :welcome:
A co jít do nastavení a zaškrknout Vždy zobrazovat lištu záložek? ;-)
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

poverrr
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od poverrr »

A co jít do nastavení a zaškrknout Vždy zobrazovat lištu záložek?

Zkusím popsat ještě jednou...

Problém je v tom, že po odkliknutí uložené webovky z Oblíbených celý strom složek které jsou tam uloženy zmizí a já už nemám možnost kliknou na další webovku ze seznamu. Musím znovu kliknout na Oblíbené a příslušnou složku. Jsou to 3 kliknutí naprosto zbytečně navíc.

blai
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od blai »

poverrr píše:
A co jít do nastavení a zaškrknout Vždy zobrazovat lištu záložek?

Zkusím popsat ještě jednou...

Problém je v tom, že po odkliknutí uložené webovky z Oblíbených celý strom složek které jsou tam uloženy zmizí a já už nemám možnost kliknou na další webovku ze seznamu. Musím znovu kliknout na Oblíbené a příslušnou složku. Jsou to 3 kliknutí naprosto zbytečně navíc.
Já to klikám rovnou z oblíbených. Tu pavučinu, kterou ty myslíš, vůbec nepoužívám. To rychleji stačím napsat kořen slova a entr. :D

Odpovědět