prosím o radu. Používám Windows XP, AVG 2012 Free a MBAM Trial kvůli skenu (měl by už být dávno jako Free, ale ono je to jak kdy, někdy je trial a někdy zas free, jakoby v tom neměl jasno

Na PC jsem normálně pracoval a při spuštění Google Chromu nereagoval, přes Správce úloh jsem Chroma odstřelil natvrdo přes procesy a PC začal normálně reagovat. Zkusil jsem IE7 (teď už vím, že to byla blbost) a ten fungoval normálně. Vyblikla bublina Automatické aktualizace. Cosi k MS Office. Potvrdil jsem to a v momentě zařvalo AVG - Identity Protection, že bloklo infiltraci, teď už jsem zapomněl název procesu, ale byl v C:\Windows.
Infekce odstraněna, zapnul jsem MBAM a dal rychlý sken, asi 20 kousků různé havěti, vesměs trojani, backdoory a červi,byly tam i downloadery, můžu sem OPSAT log, jestli chcete.
Mezitím AVG zahlásilo selhání modulů Antivirus + Rezidentní štít, doteď není funkční.
Takže reboot kvůli odstranění,jak si MBAM přál, pak jsem vytáhl síťový kabel a dal ještě test, tentokrát jen jeden downloader v registru.
Reboot, další test, byl čistý, takže jsem spustil Úplnou kontrolu, která byla zase čistá. Vypnul jsem PC.
Další den jsem zakázal Obnovení systému, rebootoval do nouzového režimu a dal zase Úplnou kontrolu, jenom pro jistotu. Čistá.
Dnes jsem se odvážil (se zničeným AVG a MBAMem v trialu-Ochrana aktivní) připojit na net a zkusil jsem Chrome.
Zase nekonečně načítal, tak jsem ho zavřel,...
---EDIT--- - (v tuto chvíli MBAM zablokoval 4 odchozí spojení na IP adresu 83.133.119.197)
...vypojil síť a dal rychlý test. 3x Spyware.Password, takže reboot na smazání, pak rychlý test (čistý) a šel jsem vám napsat. Pro jistotu jsem proskenoval i notebook, ze kterého píšu, protože mám na něm málo místa a tak jsem používal momentálně infikované PC jako síťovou jednotku. Notebook je čistý.
Moc rád bych vám dal log z HJT, ale nevím jak, když s PC nemůžu na net. Jedině přes flashky, ale opatrně, mám jich jenom 5 a na jedné mám důležitá data, takže zbývající 4 můžeme jednorázově použít a pak je třeba naformátuju v set-top-boxu nebo tak něco. Log můžu nafotit a fotky vám poslat třeba na Imageshack.us nebo Leteckou poštou v zipu.
Předem díky, budu se snažit vám co nejvíc pomáhat!