Dobrý deň,
na PC som mal posledny mesiac nainštalovanu trial verziu Norton 360. Platnosť verzie vypršala tak som Norton odinštaloval a chcel som späť nainštalovať Avast. Inštalacia sa začala ale po chvili sa zobrazila znama modrá obrazovka. PC sa reštartoval a na ploche zostala ikonka Avastu (ale bez obrazku). V program files sa stihla vytvoriť aj zložka Avastu s nejakym obsahom.
Po tom všetkom som teda použil Avast a Norton Removal Tool (myslel som si, či po Nortone nezostalo niečo v PC). Vyčistil som registre pomocou ccleaner, a pozrel som sa do program files, štartu a dokumentov, či po antivirusoch niečo nezostalo. Tak som opať inštaloval Avast, bohužial s rovnakym vysledkom - modra obrazovka.
Navyše v karantene MBAM mám 2 červy, ktore odtial neide zmazať a občas (hlavne pri štarte systemu) sa zobrazuje správa: "Program Catalyst Control Center prestal pracovať" - preinštalacia nepomohla.
Viete mi prosim poradiť čo sa s tým da robiť?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD pri instalacii Avastu
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
BSOD pri instalacii Avastu
Katedra elektroniky a multimediálnych komunikácii,
Fakulta elektrotechniky a informatiky,
Technická univerzita v Košiciach
Fakulta elektrotechniky a informatiky,
Technická univerzita v Košiciach
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: BSOD pri instalacii Avastu
Pokud jste Norton neodinstaloval speciální utilitou SymNrt: https://www-secure.symantec.com/norton- ... &version=1 , je taková situace možná. Zkuste odinstalovat zbytky a pak zkuste novou instalaci Avastu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.