Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Opakované hlášení virů
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Opakované hlášení virů
Co nas pacient 

Mno zatím klid. Děkuji.
Mimochodem, nevím jestli to nějak souvisí, ale asi po dvou týdnech jsem před chvílí spustil hru a je dost zasekaná. Rozhodně víc než před tímhle čachrováním. Je možné, že se odinstalovaly nějaké drivery, nebo tak něco?
Mimochodem, nevím jestli to nějak souvisí, ale asi po dvou týdnech jsem před chvílí spustil hru a je dost zasekaná. Rozhodně víc než před tímhle čachrováním. Je možné, že se odinstalovaly nějaké drivery, nebo tak něco?
No s tím už si nějak pohraji.
Děkuji za váš čas, už mi tu nic nevyskakuje. Jenom ta brána Firewall stále nejde zapnout.
Nainstaluji ZoneAlarm Free a snad to bude stačit...
Díky a nashle (ale doufejme, že už nikdy radu nebudu potřebovat
).
Děkuji za váš čas, už mi tu nic nevyskakuje. Jenom ta brána Firewall stále nejde zapnout.
Nainstaluji ZoneAlarm Free a snad to bude stačit...
Díky a nashle (ale doufejme, že už nikdy radu nebudu potřebovat

Tak jsem znovu tady.
Po tom našem zákroku je můj notebook v nějakém špatném stavu. V ohledu výkonu.
3D Mark06 score klesl někde z 8000 bodů na 1500. Takže prakticky, jako by jel pouze na integrovanou grafiku. Všechny ovladače jsem již přeinstaloval a nic.
V Contol Panelu mám samozřejmě nastavenou dedikovanou grafiku jako primární. Víte kde se stala chyba, nebo se mám poptat jinde?
edit:/ No tak bez ohledu na nastavení vždy jede pouze integrovaná grafika. Mohlo to být způsobené tím čištěním?
edit2:/ Na http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic433235.html jsem nalezl prakticky stejný problém. A vypadá to, že jediný řešení je čistka a reset do továrního nastavení
Po tom našem zákroku je můj notebook v nějakém špatném stavu. V ohledu výkonu.
3D Mark06 score klesl někde z 8000 bodů na 1500. Takže prakticky, jako by jel pouze na integrovanou grafiku. Všechny ovladače jsem již přeinstaloval a nic.
V Contol Panelu mám samozřejmě nastavenou dedikovanou grafiku jako primární. Víte kde se stala chyba, nebo se mám poptat jinde?
edit:/ No tak bez ohledu na nastavení vždy jede pouze integrovaná grafika. Mohlo to být způsobené tím čištěním?
edit2:/ Na http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic433235.html jsem nalezl prakticky stejný problém. A vypadá to, že jediný řešení je čistka a reset do továrního nastavení

Špatné zprávy.
Notebook se celý zasekal a po restartu se objevil starý známý http://i.imgur.com/6FHou.png
Po "léčbě" a restartu naběhl windows pouze do nějaký černý obrazovky.
Teď po dalším restartu už běží.
Vzdávám to, vrhám se na zálohování dat a factory reset. Zas mi tu ten virus vyskakuje každou chvilku.
Notebook se celý zasekal a po restartu se objevil starý známý http://i.imgur.com/6FHou.png
Po "léčbě" a restartu naběhl windows pouze do nějaký černý obrazovky.
Teď po dalším restartu už běží.
Vzdávám to, vrhám se na zálohování dat a factory reset. Zas mi tu ten virus vyskakuje každou chvilku.
Ono, ZeroAcces je pekna mrcha a podobne jak jste nasel na bleepingu, tak i na jinych forech se zatim doporucuje reseni formatem, jelikoz tahle mrcha dela se systemem opravdu psi kusy a leceni je bud a nebo 

Tak jsem celý den zálohoval data, formátoval, a už je klid.
Nezasekává se, antivirus v klidu, Chrome nepadá, dedikovaná grafika funguje.
Díky, asi to tu už můžete zamknout.
Nezasekává se, antivirus v klidu, Chrome nepadá, dedikovaná grafika funguje.
Díky, asi to tu už můžete zamknout.
Naposledy upravil(a) Thorus dne 09 čer 2012 20:57, celkem upraveno 1 x.
Nemate zac, rado se stalo