Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Odeslání souboru.

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Sorboniso
Návštěvník
Návštěvník

Odeslání souboru.

#1 Příspěvek od Sorboniso »

Ahoj lidi prosím oradu,manželka se snaží odeslat nějaké fotky ale Mozila ji to stále nechce dovolit pořád to načítá i několik minut ale stejně to neodešle.Co je ale zajimaví přes Internet Explorel to noramlně jde ,mužete mě poradit co může byt blbě nastavené a co mám změnit ,díky za radu.

Marek-26
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Odeslání souboru.

#2 Příspěvek od Marek-26 »

Dobrý den,

a snaží se je odeslat přes nějaké FTP, nebo nahrát na nějaký server? Nebo snad jako přílohu na nějakém web mailu?

Dasbot
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Dasbot »

Zdravím, kolega (poskytovatel int. přip. PODA ) řeší stejný problém už cca týden, zatím mu pomohla odinstalace FF tuším v12 a vyčištění registru Ccleanerem a instalace FF3. Ted' odesílat lze.
Jak se podaří přijít problému nakloub napíši sem. ;-)

Jinak jsem narazil na tuto stránku

Kód: Vybrat vše

http://forum.mozilla.cz/viewtopic.php?f=3&t=7408
Na vině v daném případě byly doplňky jako comunity toolbar.

-------------------------------------

Jinak tady nejnovější FF

CZ: ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/13.0/win32/cs/Firefox%20Setup%2013.0.exe

SK: ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/13.0/win32/sk/Firefox%20Setup%2013.0.exe

Dasbot
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Dasbot »

Odepisuji jak jsem slíbil ;-)

1.) Probém poskytovatel IP ( PODA ) Prý blokovali nějaké porty. ( SMTP ) Prodávám jak jsem koupil ;-)
2.) Ještě nevychladl tel. nainstaloval nejnovější FF13 a odesílaní příloh v pořádku.

Sorboniso
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Sorboniso »

Aho lidi ,díky za rady ale výměna verzí a pročištění nepomohlo,jsem z toho jelen .Manželka se snaží na inzertní stránky ke svému inzerátu přidat fotky ,to je to co řešíme dokonce ani přes email to nejde ale to bude určitě souviset.IE normálně funguje a jde to ale mozilla je nepustí tak nevím napadá Vás ještě něco.díky.

Dasbot
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Dasbot »

Sorboniso píše:Aho lidi ,díky za rady ale výměna verzí a pročištění nepomohlo,jsem z toho jelen .Manželka se snaží na inzertní stránky ke svému inzerátu přidat fotky ,to je to co řešíme dokonce ani přes email to nejde ale to bude určitě souviset.IE normálně funguje a jde to ale mozilla je nepustí tak nevím napadá Vás ještě něco.díky.
Zdravím,
ještě me napadá, není příloha větší jak 15mb ? Nebo zkuste na danou adresu poslat z jiného účtu. (e-mailu)

Jinak již jsem psal, koukněte zde :

http://forum.mozilla.cz/viewtopic.php?f=3&t=7642
Popř.

http://support.mozilla.org/cs/kb/Spr%C3%A1va%20profil%C5%AF
;-)

Sorboniso
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Sorboniso »

Takže díky, na topicu ,rada zakázat doplnky ,zakazal jsem uTorent tolbar a facha to takže zatím klid ,díky moc.ahoj. :idea:

Dasbot
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od Dasbot »

Není zač, hlavně, že pomohlo a příště pozor na všelijaké toolbary -;)

Odpovědět