Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
počítač se seká
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: počítač se seká
už to jede o hodně líp,ale něco se mi ještě nezdá.nemůže to být slabým zdrojem?začátkem měsíce mi ho měnili
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Tak jelikož nevím, co to "něco" je a křišťálovou kouli tento rok vlastní kolega Rudy
, tak Ti moc neporadím. 
Ono, já se v HW moc nevyznám, takže asi bych Ti toho stejně moc neřekl.
Každopádně, pokud Ti někdo měnil zdroj, nějaká firma a Ty máš nějaké podezření na problémy s tímto spojené, na firmu se obrať, neboť za svou práci musí dle zákona ručit.
Jestli tedy nejsou s PC další problémy, vyčistíme po utilitách, ať Ti nezůstává v PC nepořádek a máme hotovo. Proveď vše pečlivě a postupně, jak Ti píšu, ano?
Nejprve odinstalujeme ComboFix.
T-Cleaner http://vyosek.ic.cz/pro_usery/T-Cleaner.exe
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
Pokud nemáš, stáhni CCleaner z tohoto odkazu.
CCleaner doporučuji používat cca jednou za týden.
... a pokud nejsou žádné dotazy, bylo by to z mé strany vše.

Ono, já se v HW moc nevyznám, takže asi bych Ti toho stejně moc neřekl.

Každopádně, pokud Ti někdo měnil zdroj, nějaká firma a Ty máš nějaké podezření na problémy s tímto spojené, na firmu se obrať, neboť za svou práci musí dle zákona ručit.
Jestli tedy nejsou s PC další problémy, vyčistíme po utilitách, ať Ti nezůstává v PC nepořádek a máme hotovo. Proveď vše pečlivě a postupně, jak Ti píšu, ano?

- Přejmenuj ComboFix na Uninstall.
- Spusť jej.

- Stáhni a spusť.
- Pro potvrzení volby mačkej A, Enter.
- Po použití utilitu smaž.
- Antiviry mohou tuto utilitu chybně označit jako vir - jedná se o falešný poplach - takže v pohodě stáhni (případně vypni při stahování antivir)!

- Stáhni a spusť.
- Klikni na CleanUp a potvrď YES.
- Program uklidí a může (nemusí) restartovat PC.

- Stáhni a spusť.
- Klikni na Start a potvrď OK.
- Program uklidí a může (nemusí) restartovat PC.
- Po použití utilitu smaž.

- Panel čistič
- Vše nech jak je, jen dej Analyzovat a poté Spustit CCleaner.
- Panel registry
- Klikni na Hledej problémy.
- Následně na Opravit problémy - zálohu registrů doporučuji udělat, oprav všechny problémy.
- Postup opakuj, dokud nebude bez problémů - většinou cca 3x.
- Panel nástroje
- Zde můžeš odinstalovat nepotřebné programy.

... a pokud nejsou žádné dotazy, bylo by to z mé strany vše.

tak jsem to ještě vyčistil,CCleaner používám často,ale pokaždé když spustim Mozillu firefox,tak mi vyskakuje z AVG okno. viz obrázek
- Přílohy
-
- vystraha avg.JPG (41.15 KiB) Zobrazeno 476 x
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:

vyzkoušel sem,ale pořád to vyskakuje.ikdyž ten soubor smažu,po chvíli to vyskakuje zase
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkusíme ještě mrknout na jeden scan. Použij MBAM přesně podle návodu níže. Nenechávej ho ve spouštění při startu systému ani neaktivuj rezidentní ochranu. Jen stáhnout, nainstalovat, aktualizace a scan.
Stáhni a nainstaluj Malwarebytes' Anti-Malware (zkráceně MBAM) podle návodu z tohoto topicu.

- Proveď aktualizaci virové databáze.
- V záložce Kontrolor zvol Úplná kontrola a zaškrtni všechny pevné disky, které máš na počítači.
- Předem nic nemaž!!
- MBAM mívá občas falešné detekce, proto vlož jeho log do příspěvku a počkej na posouzení!