Zdravím,
Potřeboval bych pomoc.. Zkoušel jsem hledat řešení po všech čertech, ale nic jsem nenašel.. Prosím Vás tedy o rady..
O co jde? Zapnu hru Minecraft, hraju cca 6 min. a pak se začne sekat.. když se podívám na Správce úloh, vidím vytížení systému programem javaw.exe až na 95-100%. Na Windows XP mi to jelo bez problémů, ale na mém současném OS W7 - 64bit
mi to prostě dělá toto..
Budu rád za každou radu.
javaw.exe vytižuje systém až na 100%
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
- Danstahr
- Přítel fóra

- Místo/Bydliště: Londýn
- Kontaktovat uživatele:
Re: javaw.exe vytižuje systém až na 100%
Pěkný večer
,
jelikož je MineCraft napsaný v Javě a proces javaw patří právě jí, viděl bych to na nějaký bug v MineCraftu. Pohledat na MineCraft fórech nebo wiki už jste zkoušel?
jelikož je MineCraft napsaný v Javě a proces javaw patří právě jí, viděl bych to na nějaký bug v MineCraftu. Pohledat na MineCraft fórech nebo wiki už jste zkoušel?
Koupím trochu času, cenu respektuji.
Ano, ale většinou šlo o slabou grafickou kartu..
- Danstahr
- Přítel fóra

- Místo/Bydliště: Londýn
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsaem říkal, podle mě se jedná o bug ve hře, ale hoďte pro jistotu log z RSIT : http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=105895.
Koupím trochu času, cenu respektuji.

Přispějete na provoz fóra?