Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
SuperAntiSpyware portable
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
SuperAntiSpyware portable
Jak vidím, tak už není možné stáhnout zadarmo portable verzi tohoto softwaru, nebo se mýlím?
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: SuperAntiSpyware portable
No nevím, kde jsi na tom byl, protože z originálních stránek pořád vyčtu, že "SUPERAntiSpyware Portable Scan is free for personal use." a stáhnout mi jde naprosto bez problémů. 

Jo, oni sice píšou, že je portable, ale pak se stejně musí nainstalovat. Jen SUPERAntiSpyware Portable Scanner Technicians Edition nevyžaduje instalaci. Právě jsem si stáhnul SUPERAntiSpyware Portable Scanner Personal Edition a musel jsem to normálně nainstalovat. 

- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak nevím, tohle jsem nezkoušel. Ale třeba ho nainstaluješ na přenosné medium a pak šlape normálně nebo?
Možná, že ji zpoplatnili teprve nedávno, taky musí být z něčeho živi.
Možná, že ji zpoplatnili teprve nedávno, taky musí být z něčeho živi.

Asi to udělali nedávno, zavádějící je ale to slovo portable:
"The Portable Scanner Personal Edition is essentially the free edition with a randomized name and bundled definitions. It still serves the same purpose as the last version: you can download the installer, copy it to a usb drive, install it on an infected computer without internet access and run a scan. The only difference is that it installs. If you wish to use the non-installing tech version, you need a tech license."
"The Portable Scanner Personal Edition is essentially the free edition with a randomized name and bundled definitions. It still serves the same purpose as the last version: you can download the installer, copy it to a usb drive, install it on an infected computer without internet access and run a scan. The only difference is that it installs. If you wish to use the non-installing tech version, you need a tech license."
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to vypadá jako zavádějící, to máš pravdu. Možná, že se ozve více lidí na support s tím, že portable znamená non-install, což nesplňují. Leda by šlo o to, že se de facto neinstaluje, ale jen nějak přenese na infikovaný poč.