Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nové hry - CRASH

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Cubaka
Návštěvník
Návštěvník

Nové hry - CRASH

#1 Příspěvek od Cubaka »

Zdravím,

můj problém je následující:
Když spustím nějakou novější hru (i několik let zpět), tak mi zanedlouho pc zkolabuje. Nejdříve se dostaví černé čtverečky rozmístěné po celém obraze, poté hra spadne do systému nebo černé tmy a toto se opakuje stále dokola.
Hry u kterých se mi to projevilo naposledy: NFS online, The Sims 3, Ghost Sniper (zajímavé, že třeba nové COD jsem si hrál v pohodě).
Hraju především Counter Strike po internetu, u něj bez problému.

Sestava: W7 32bit, Intel Core2 Duo (2,80 GHz), RAM 3 GB, Nvidie 9800 GT, MB Gigabyte

Problém přetrvává i po restartu systému. Sestava stará 5 let cca.

> Problém se objevuje i při startu pc, najede jenom na černou obrazovku a musím natvrdo restartovat, poté najede bez problému.
> Tento problém byl od novoty, ze začátku sem musel vypnout pc ze sítě a znovu zapojit, aby najel normálně, ale problém časem odezněl.

Předem díky za rady.

hriba852
5. stupeň - BAN

Re: Nové hry - CRASH

#2 Příspěvek od hriba852 »

Nechci se sem plest ale mel jsem podobny problem a zjistil jsem ze graficka karta se prehriva.
Jake mas teploty na Graficke karte

Cubaka
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Cubaka »

těžko říct, nevím kde kam který temp patří :) http://www.imagehosting.cz/images/vstiekaua.png

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Tato teplota je přiměřená. Možná by to chtělo vyzkoušet kartu v jiném PC.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Cubaka
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Cubaka »

Občas sem se dočkal erroru, nikdy sem ho nestihl přečíst, protože zmizel, ale psalo to něco s memory, takže osobně mám spíš namířeno k pamětem

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Paměť můžete otestovat memtestem. Nemyslím si ale, že by s ní problém nějak souvisel.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

JaRon
Moderátor
Moderátor

#7 Příspěvek od JaRon »

RAM 3 GB
len sa opytam:
vsetky osadene moduly RAM su rovnake :???:
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

corpop
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#8 Příspěvek od corpop »

Taky jsem měl problém, při spuštění hry pc kompletně zamrznul a nešlo nic dělat, nojo zjistil jsem že chlapci v servisu nějak zblbi ovladač grafické karty :D . Po reinstalaci, která trvala dlouho, protože program něchtěl uznat, že je to ona graficka karta a nešel nainstalovat, tak po 10 se to povedlo, a nyní šlape jako hodinky.

Zamčeno