Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zaheslování internetu před stahováním

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
milusekoziskova
Návštěvník
Návštěvník

Zaheslování internetu před stahováním

#1 Příspěvek od milusekoziskova »

Ahoj, potřebovala bych nějak pomoct , či poradit. Mám mladšího bratra a když ho pustím k sobě na ntb , okamžitě tam začne stahovat nějaké nepotřebné programy a ve většině případů mi potom padá připojení. :cry: Nevíte , jak bych mohla zabránit tomu stahování , či alespoň to nějak zaheslovat ? Předem Děkuji :) :worship:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zaheslování internetu před stahováním

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Toto není dost dobře možné. Pokud existuje připojení na internet, lze si tam nenej prohlížet weby, ale i stahovat. Řešením by bylo vytvořit mu vlastní profil a omezit na něm oprávnění na uživatelské, svůj profil zaheslovat, aby se na něj nedostal. Bude sice moci stahovat, ale nic nenainastaluje, protože to není na omezeném účtu možné.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět