mám dotaz na přítomné znalce. Ráno mi naběhly systémové aktualizace, tak sem to všechno potvrdil, po restartu se ovšem ty samé objevily znova. Děje se to pořád dokola, nevíte někdo jak se toho zbavit?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Automatické aktualizace
Moderátor: Moderátoři
- Gladiator91
- Vzorný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Automatické aktualizace
Zdravím a pozdravuji 
mám dotaz na přítomné znalce. Ráno mi naběhly systémové aktualizace, tak sem to všechno potvrdil, po restartu se ovšem ty samé objevily znova. Děje se to pořád dokola, nevíte někdo jak se toho zbavit?
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Re: Automatické aktualizace
Zdravím.Gladiator91 píše:Zdravím a pozdravuji
Jedná se o tři aktualizace Microsoft .NET Framework (nějaké SP2 atd.). Mně to dnes na obou počítačích dělalo také, bude tam nějaká chyba. Na rychlejším poči jsem zkusil komplet stažemí i instalaci provést 2x dokola - bez úspěchu, potřetí naběhla zase. Tudíž jsem všechny tři jednoduše odškrtnul a při vyskočivším dialogovém okně jsem zaškrtl položku, ať se systém na tuto aktualizaci znova nedoptává.
Možná bude mít někdo jiný lepší informace.
Pripájam sa s tým istým problémom 
už je toho plný net http://www.google.sk/search?q=net+frame ... 40&bih=733
už je toho plný net http://www.google.sk/search?q=net+frame ... 40&bih=733
- Gladiator91
- Vzorný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Tak během odpoledne co sem byl v rachotě to mamka asi nějak pohekřila, protože už je to v cajku a aktualizace už se neobjevujou. Takže moje rada na závěr:
Pusťte k počítači Vaši mamku a ona to poladí
Pusťte k počítači Vaši mamku a ona to poladí
- Mc_Murphy
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Ona to ani tak nepoladila mamka, jako spíše už to poladili přímo u MS, protože tento problém tam byl nahlášen asi milionkrát. Nyní už by to mělo šlapat zcela normálně.

- Gladiator91
- Vzorný návštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Chápu, byl to pokus o vtip, ale sem rád, že to MS pořešil, docela to otravovalo 
- cernohous13
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
zobrazit a instalovat předešlé (pro stejný problém) skryté aktualizace.
KB951847
KB979909
KB982168
KB2418241
KB2539631
KB2518241
už jsou znovu ve skrytých - instalace se nezdařila
Asi to Billovi chlapci moc ošéfované nemají, když mi nabízejí nepotřebné aktualizace (po tom, co si prohlédnou můj systém)
A jestli mám s Microsoft .NET Framework nějaký problém, tak nevím jak se projevuje
- Přílohy
-
- Framework.png (3.75 KiB) Zobrazeno 1478 x
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Přispějete na provoz fóra?