Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nefungujicí lišta a všechno?

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
FairyReini
Návštěvník
Návštěvník

Nefungujicí lišta a všechno?

#1 Příspěvek od FairyReini »

Ahojte! Potřebuji poradit mám WIN XP když spustím PC tak když na jedu na lištu(samozřejmě tu dole ;D) Tak mě to ukazuje pořád přesýpací hodiny takže nemohu na nic kliknout ... po chvilce se hodiny změní zase v normálního ukazatele.. ale nejde na nic kliknout ani na start nic... ale třeba na ploše jde klikat na ikony ale třeba hry se nespustí ale složky se otevřou... tak restartuji PC .. třeba zas to stejné a prostě jak kdy tak někdy se to prostě nestane ale jde zapnout JEN INTERNET ... HRY NEJDOU!! jako jdou jen tak že je vidím jen v procesech, ale ve na liště ani prostě nespustí se jen jsou jsou v těch procesech.. no když už to teda někdy de aspon ten prohlížeč(chrome) tak když zapnu nějakou druhou stránku když se něco načítá a pak tu stranku která se načítá tak vypnu tak prostě chrome neodpovídá musím ukončit přes správce uloh.. a když spustim znovu tak (stane se to někdy né vždy) tak neodpovídá hned po spuštění lišta zmizí .. a když ho chci prostě přesunout tak prostě se rozmázává nevím jak to říct přesněji...určitě víte co myslím když přesouváte třeba složku tak se vám to rozmazává (Jako posunu a z tama kde jsem to posunul je ted 10 složek za tím směrem kam jsem to dal znáte to :-D) Zkoušel jsem dát zpět PC přes obnovení systému a když kliknu v příslušenství prostě tam na tu obnovu systému tak se nic neděje a už nejde zapnout ani net.. start je pořád stejný jako nezavřel se ani když klikám na plochu .... zkoušel jsem aktualizovat antivir ale vždy bud neodpovídá to načítání po nějaké chvilce nebo tak... Nechci reinstal windowsu ... páč nevím pořádně jak na to(zhruba vím ale já bych to podělal :-D) No a tak ted babo rad :D

Děkuji za odpovědi Reini

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: Nefungujicí lišta a všechno?

#2 Příspěvek od cernohous13 »

Vítám tě u nás Obrázek

Zjisti ve Správci úloh na kartě Procesy který proces zahlcuje procesor nebo paměť

Restartuj do Nouzového režimu s prací v síti -> při startu F8 - tam jsou taky problémy?
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

FairyReini
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od FairyReini »

Nejvíce využití (chrome ale to asi nechcete vědět)
avguard.exe
explorer.exe
javaw.exe
svchost.exe
services.exe
rundll32.exe
taskmgr.exe
csrss.exe
a pak jsou ty pod 4500kb ...

Ale ted v procesech mám spuštěné asi 15x chrome nevypíná se to v procesech když vypnu normálně

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od cernohous13 »

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

Odpovědět