Problém spočívá vtom, že pokud chci přez ERAC odinstalovat clienta, na klientské stanici se rozjede installer ale vyhodí to hlášku "Enter valid password to continue uninstallation" .
-chyba v ERAC/Remote install/Install Tasks - "Failure during the package uninstall - exit code: 1603, additional code: 2, description: Fatal error during installation."
-Stanice je v doméně.
-při odinstalaci používám administrátorský účet ve formátu "domain\user". Zkoušel jsem i přez local admina("pc.domain\local admin") ale stejný výsledek.
-v údajích by neměla být chyba, páč když schválně udělám chybu ve jméně nebo v hesle, to v ERAC/Remote install/Install Tasks hodí hlášku "Could not set up IPC connection to target computer, probably due to a wrong username or password (SC error code 6, GLE error code 1326)" a na klientovi nenaskočí ani installer.
-NOD je na klientovy chráněn heslem proti změnám v nastavení!!! Pokud odinstaluji NOD růčo přímo na stanici, tak po zadání daného hesla vše vpořádku proběhne.
-zkoušel jsem dané heslo použít při odinstalaci přez ERAC vrůzných kombinacích ale marně- opět naskakovaly chyby "Could not set up IPC connection to target computer, probably due to a wrong username or password (SC error code 6, GLE error code 1326)"
Co stím chlapy

Díky Čoud
PS:S NODem teprve začínám a mám vtom ještě krapet gulash