Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Instalace Kaspersky
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Instalace Kaspersky
Dobry den, pokousim se nainstalovat antivirus Kaspersky Anti-Virus 2010, ale pri instalaci hlasi nekompatibilni software - ESET NOD32 file on-access scanner. Nic od ESETu na PC uz nemam, vse sem odinstaloval a promazal sem i registry. Na strankach vyrobce Kaspersky antiviru sem se docetl ze produkty od ESETu po detekci automaticky maze, tenhle "software" ale nesmaze a ja ho nenasel ani v registrech ani nikde ve slozkach. Poradte prosim co delat, Kaspersky se odmita nainstalovat dokud bude tanhle ESET NOD32 file on-access scanner v PC.
Diky
Diky
- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace Kaspersky
zdravim
skus este tento odinstalator
http://www.nod32.nl/download/tool/nod32removal.exe
Skontroluj vo Windows\system32>.ci tam nemas este nahodou OnlineScannerUninstaller.exe>ak ano 2x klikni nan,,
Precistit pc CCleanerom,restart a skus nainstalovat,Kaspera,

http://www.nod32.nl/download/tool/nod32removal.exe
Skontroluj vo Windows\system32>.ci tam nemas este nahodou OnlineScannerUninstaller.exe>ak ano 2x klikni nan,,
Precistit pc CCleanerom,restart a skus nainstalovat,Kaspera,
Často regulerní unistal neumí po sobě zamést stopy v OS. Zrovinka takhle zlobil strejdy Kaspersky...
Slouží k tomu jednorázové utility, pohledej tady na fóru. Taky můžeš zkusit AppRemover.
Slouží k tomu jednorázové utility, pohledej tady na fóru. Taky můžeš zkusit AppRemover.
V nekomerční zóně prosím TYKAT...
Odinstalator z vyse zmineneho linku nejde nainstalovat, zahlasi cosi v holandstine, nacez po kliknuti na Ano zahlasi chybu-opet v holandstine-a vypne se. OnlineScannerUninstaller.exe nemam. Cistil sem registry CCleanerem, restartoval, nic. Stahnul sem AppRemoval, nic nenasel.
Rafazon zabral! Diky tobe i Jamesovi, ani sem necekal ze to zabere 

- stell
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:

-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
..a Sudancovi... PRodukt Rafazon se vyviji v dvojici Sudanec/james008TwoR píše:Rafazon zabral! Diky tobe i Jamesovi, ani sem necekal ze to zabere

Jinak jsem potesen ze nas produkt opet pomohl lidem kdyz bylo treba

Pravidla fóra a Důležité informace <> Tipy & Triky & Návody
Pokud me potrebujete na nejake aktivity nesouvisejici s forem,
ma domaci stranka je zde: http://www.james008.net
Zdravím potřebuji poradit, mám stejný problém jako pan/í nahoře. ale rafazon nefunguje. Když ho stáhnu do pc a chci rozbalit tak mi to napíše "chyba v adresáři.. soubor nelze rozbalit" Můžete mi prosím poradit? děkuju
Problém přetrvává?kahsa píše:Zdravím potřebuji poradit, mám stejný problém jako pan/í nahoře. ale rafazon nefunguje. Když ho stáhnu do pc a chci rozbalit tak mi to napíše "chyba v adresáři.. soubor nelze rozbalit" Můžete mi prosím poradit? děkuju
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Zdravim.Mám ten samý problém jako Twor.Ztáhl jsem rafazon.Ale nešel rozbalit normální cestou,tak jsem ho rozbalil ve winraru.Už sem myslel,že mám vyhráno,jenže tento program rafazon není kompatibilní s Windows 7.Takže jsem tam kde jsem byl:)james008 píše:..a Sudancovi... PRodukt Rafazon se vyviji v dvojici Sudanec/james008TwoR píše:Rafazon zabral! Diky tobe i Jamesovi, ani sem necekal ze to zabere
Jinak jsem potesen ze nas produkt opet pomohl lidem kdyz bylo treba
Dobrý den,
jestli to dobře chápu, nejde Vám odinstalovat Kašperský antivirus?
jestli to dobře chápu, nejde Vám odinstalovat Kašperský antivirus?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!