Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Po instalaci avastu nebo avg zamrzne notebook

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
brdic
Návštěvník
Návštěvník

Po instalaci avastu nebo avg zamrzne notebook

#1 Příspěvek od brdic »

Ahoj, kamarád si koupil nový notebook Asus X54C a mě poprosil o instalaci drobností jako acrobat, win-rar atd. Mezi požadavkem bylo nainstalovat free antivir. Zkusil jsem tedy avas, ale po instalaci popř. v průběhu notebook "zamrzne" a vypnout jde pouze na tvrdo..
To stejné po instalaci AVG. Zkusíte mi prosím poradit?
Předem moc děkuji.

Vláďa

Davidov
Návštěvník
Návštěvník

Re: Po instalaci avastu nebo avg zamrzne notebook

#2 Příspěvek od Davidov »

Avira je hodne kompatibilni zkuste tu.A podivejte se jestli tsm neni predinstalovany jiny antivir uz od vyrobce nebo antispy s rezidentnim stitem to by mohlo zpusobovat zamrznuti.Procistete Ccleanerem.

brdic
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od brdic »

Děkuji, poradíte prosím zda zjistím a kde jestli není předinstalovaný antivir popř. antispy. Ccleanerem jsem to vyčistil... bohužel to nepomáhá :-(

Davidov
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Davidov »

Pridat nebo odebrat programi a podivejte se jestli tam neni tril treba Nortonu nebo jineho antispyware.A zkuste pouzit odinstalator twech antiviru ktere jste tam daval Avastu a Avg tusim jestli po nich nezustali zbytky a nespusobuji zatuhnuti. http://forum.viry.cz//viewtopic.php?f=29&t=42886

brdic
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od brdic »

Hotovo, ale v instalovaných programech jsem žádný antivir nenašel.
Co teď???

brdic
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od brdic »

Nikdo žádný nápad?

Davidov
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Davidov »

Zkuzte nainstalovat aviru co vam rekne.Pokud to stale zamrza mam tu utilitu ktera vraci vsechny nastaveni windows do vychoziho stavu
http://www.tweaking.com/content/page/wi ... n_one.html je zde i video navod.Predtim zkuste ale projet Pc jednorazovim Antivirem http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=29&t=58179.

brdic
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od brdic »

Tak tím jednorázov. antivirem jsem to projel, zkusil nainstalovat Avast a seklo se to okamžitě po instalaci. Když jsem ho odinstaloval tak vše jede. Sehnal jsem si ze svého PC ještě starou instalačku Avastu, nainstaloval a ten jel bez problémů a bez sekání, ale po všech aktualizacích jel asi 2 hodiny a pak mi to samozřejmě nabízelo instalovat novější a byl jsem tam kde před tím. Mám tedy zkusit uvést do původního stavu windows dle návodu? Upřímně si myslím, že windows je ve stavu nového PC, protože ten kámoš to přinesl domů, nainstaloval windows a pak to dal mě. Mě všechno šlape krom antiviru. Nemůže být něco předinstalované co se s novým antivirem tluče?
Případně, že mám zkusit uvést windows do původního stavu tak to dle návodu udělám.

Díky za radu.
Vláďa

Davidov
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od Davidov »

Je mozne ze tam muze byt i hardwerovy problem s kterym si nerozumi Avast zkuste tu aviru.

dodopa
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#10 Příspěvek od dodopa »

Alebo porpípade nechať avast na staršej verzii a mať spustené len vírové aktualizácie :)
RSIT<--->HIJACKTHIS<--->MBAM<--->GMER<--->VIRUSTOTAL<--->CCLEANER<--->MWAV<--->AVPTOOL<--->SAS<--->RECUVA
:iefox:
:arrow: Prehľad osobných firewallov TU :arrow:Prehľad antivírových riešení TU
:idea: Nikdy nepoužívaj Combofix bez doporučenia radcov :!:

"Myslenie bolí. Hlúposti však prichádzajú na svet bez pôrodných bolestí"

brdic
Návštěvník
Návštěvník

#11 Příspěvek od brdic »

Nainstaloval jsem Aviru a zatím to šlape jak má. Je to divné s Avastem i AVG se okamžitě notebook seknul. Jestli to bude fungovat tak mi to takhle úplně stačí. Moc děkuji za pomoc a pokud už se neozvu tak je to v pořádku.

Vláďa

brdic
Návštěvník
Návštěvník

#12 Příspěvek od brdic »

Tak teď jsem dostal vyjádření od Asusu, že musím nejprve odinstalovat program "Trend micro Titanium Internet Security" a půjde to. Tak jsem to zkusil a skutečně po odinstalování vše funguje. Píšu to jen proto abych se s ostatními podělil kdyby řešili stejný problém. Jinak rádcům jetě jednou moc děkuji za ochotu.

Vláďa

dodopa
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#13 Příspěvek od dodopa »

Mohlo ísť o to, že trend micro je tiež AV ako aj Avast, Avira, Avg.... v podstate si ,,liezli do vlasov" :)
RSIT<--->HIJACKTHIS<--->MBAM<--->GMER<--->VIRUSTOTAL<--->CCLEANER<--->MWAV<--->AVPTOOL<--->SAS<--->RECUVA

Davidov
Návštěvník
Návštěvník

#14 Příspěvek od Davidov »

Ja jsem vam psal at odinstalujete jine av aby se vam to nehadalo :roll: .No neva hlavne ze to slape :-).Odinstalujte jeden nebo druhy dva antiviry uz s rezidentnim stitem nedavejte.

dodopa
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#15 Příspěvek od dodopa »

Davidov píše:Ja jsem vam psal at odinstalujete jine av aby se vam to nehadalo :roll: .No neva hlavne ze to slape :-).Odinstalujte jeden nebo druhy dva antiviry uz s rezidentnim stitem nedavejte.
Pravdepodobne hľadal len označenie antivirus nie internet security, preto mohlo prísť k omylu ale všeobecne trend si myslím, že trend nie je všeobecne známy ako napr. Avast, AVG, ESET...

Odpovědět