Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém se zablokováním internetu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Problém se zablokováním internetu
Jinak teď si prohlížím wifi router a trošku mi uniká co je AP-UP na internetu jsem to hledal, ale nenašel jsem odpověď. A ještě občas co minutu cca na 5 sekund tam skočí STA-ASSOC.
- Přílohy
-
- APUP.jpg (53.95 KiB) Zobrazeno 662 x
UPC stále nepovolili porty takže musím ještě chvíli počkat. Jinak po reinstalu toho OS počítače nějak moc nepomohlo. Sice se jde už logovat do Emailu atd, ale Nenačítají vůbec obrázky a ten pc je celý nějaký zpomalený.
Nic to nenašlo včera mi zapli porty a zaítm to beží
takže vypadá to dobře
Děkuji moc za pomoc

Tohle je domácí ne firemní
.

Tak jsem se radoval zbytečně moc rychle opět nám to zablokovali ...
Mám spíš podezdření na pc Tomáš to je podruhé co se stalo, že ráno to šlo brácha přišel domů hrál a jakmile jsem přišel domu já už to nešlo.
Myslím, že uz to není potřeba pořidíme si nový internet. Pokuď poté problém setrvá tak se pisnu
.

Dobrý den tak bohužel nový internet nemáme ani nebudeme moct mít z důvodu umístění :X. Prosím vás o znovu otevření problému, kterého jsme řešili před 2měsícema.
Vím že na 1 pc nešlo udělat mbr scan- Tonda pc od ostatních to upnu dneska 

Rsit nastavit na 1 měsíc?
Tady jsou 2 pc na kterých by to evidentně mohlo být pokusím se ještě dnes k večeru poslat další 2. Ostatní jsou kompletně reinstalované a naformátované
- Přílohy
-
- Desktop.rar
- (26.74 KiB) Staženo 16 x