Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
program jde spustit jen v nouzovém režimu
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
program jde spustit jen v nouzovém režimu
Zdravím, nainstaloval jsem program. Normálně to nešlo, tak jsem to zkusil v nouzovém a šlo to, spustil se, funguje. Dal jsem restart a nejde. Naběhne na sekundu jako by chtěl naběhnout, ale pak zmizí a není spuštěn. Proč program jde spustit jen v nouzovém režimu? Jak ho spustit i normálně? Děkuji za rady.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: program jde spustit jen v nouzovém režimu
Také zdravím!
To bychom také rádi věděli. Možná na něco přijdeme, pokud nám povíte, co je to za program. Obvykle se stane, že program jde jen v normálním režimu, v nouz. nikoli a většina nejde ani nainstalovat v nouz. režimu.
Btw: Proč jste tento příspěvek dal do hardwarové sekce? Máte dojem, že problém souvisí s hardware?
To bychom také rádi věděli. Možná na něco přijdeme, pokud nám povíte, co je to za program. Obvykle se stane, že program jde jen v normálním režimu, v nouz. nikoli a většina nejde ani nainstalovat v nouz. režimu.
Btw: Proč jste tento příspěvek dal do hardwarové sekce? Máte dojem, že problém souvisí s hardware?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
je to program pro makléře apod. Jmenuje se Relis, ale to je irelevantní.
Nevšiml jsem si sekce.
Nevšiml jsem si sekce.
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
OK. Dost speciální věc, se kterou vám tady asi těžko někdo poradí. Čistě teoreticky by mohl být problém buď v tom, že není určen pro váš oper. systém. Jinou možností by mohlo být třeba to, že vyžaduje jiné (nižší) grafické rozlišení, než máte nastaveno. To ale jen hádám, neboť ten program neznám. Korektní řešení by byl dotaz na tech. podpoře výrobce programu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

zdravim..mozna bych zkusil kliknout na ikonu programu pravym tlacitkem a vyvolat kontextove menu a tam v zalozce kompaktibilita zkusit nechat spoustet v rezimu kompaktibility pro win 95 a zaskrtnout poustet v rezimu 256 barev a v rozliseni 640x480 ale je to spis jen napad muze to delat vic veci..
jaky mas os??

tak v XPmode mi funguje a na notebooku, kde mám XP SP3 ne. Já to nechápu!!