Ahoj,
nahrávala jsem si přednášku a kdyz jsem klikla na ukončit objevilo se klasicky okno s tím kam to chci uložit, ale hned vyskočilo okno že záznam zvuku zpusobil chybu a bude ukončen. Samozřejmě se nic neuložilo.
Mám šanci někde dohledat tento soubor?
Notebook HP, OS W7. Dosud nevypnut (stalo se před hodinou)
Děkuji děkuji děkuji!!!

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
pomoc-záznam zvuku (přednášky)PROSÍÍÍÍÍM
Moderátor: Moderátoři
- Maková panenka
- Návštěvník
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc-záznam zvuku (přednášky)PROSÍÍÍÍÍM
Zdravím!
Na 99% jsou data ztracena. Pokud měl soubor nějaký název, spusťte hledání (přes startmenu), zadejte název a spusťte vyhledávání. Pokud systém nic nenajde, soubor je ztracen.
Na 99% jsou data ztracena. Pokud měl soubor nějaký název, spusťte hledání (přes startmenu), zadejte název a spusťte vyhledávání. Pokud systém nic nenajde, soubor je ztracen.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.