Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nabourání do skype a pc

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
LTP80
Návštěvník
Návštěvník

Re: Nabourání do skype a pc

#16 Příspěvek od LTP80 »

po Opravě hostu:

RogueKiller V7.3.2 [03/20/2012] by Tigzy
mail: tigzyRK<at>gmail<dot>com
Podpora: http://www.geekstogo.com/forum/files/fi ... guekiller/
Operační systém: Windows 7 (6.1.7601 Service Pack 1) 64 bits version
Spuštěno v: Normální režim
Uživatel: Ladis [Práva správce]
Mód: Oprava HOSTS -- Datum: 04/19/2012 21:13:57

¤¤¤ Škodlivé procesy: 0 ¤¤¤

¤¤¤ Ovladač: [NENAHRÁNO] ¤¤¤

¤¤¤ Soubor HOSTS: ¤¤¤

¤¤¤ Resetovaný HOSTS: ¤¤¤
127.0.0.1 localhost

Dokončeno : << RKreport[4].txt >>
RKreport[1].txt ; RKreport[2].txt ; RKreport[3].txt ; RKreport[4].txt

LTP80
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od LTP80 »

Při tom testu mi vyskočila z lišty zpráva,že řízení uživatelských účtů bude zapnuto po restartování počítače, co to?

Jen abych pak nezapomněl na pár věcí se prosím Vás zeptám:
1. je to něco vážného?Nemohl si někdo zaznamenat přihlašování do internet. bankovnictví nebo tak?
2. mám potom nějak opravit i flashky?
Naposledy upravil(a) LTP80 dne 19 dub 2012 20:29, celkem upraveno 1 x.

vyosek
VIP
VIP

#18 Příspěvek od vyosek »

Zrejme bylo vypnute a RK jej standardne zapina...RK udelal co mel, jdeme dale...

PROSIM CTETE DUKLADNE NAVOD - TATO UTILITA MA VELKOU SCHOPNOST MAZAT A JE NUTNE JI APLIKOVAT JEN NA DOPORUCENI, JINAK VAM MUZE JIT SYSTEM DO KYTEK
:arrow: Stahnete a ulozte na plochu Combofix http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
  • Vypnete vsechny rezidentni bezpecnostní programy - firewally, antiviry, antispywary apod.
  • Pokud mate Win XP spustte pod uctem Spravce\Administratora
  • Pokud mate Win Vista ci Win 7, kliknete na Combofix pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
  • Ihned po startu se zobrazi stranka s licencnim ujednanim, pokracujte kliknutim na Ano
  • Pokud Vam CF nabidne instalaci Konzoly pro zotaveni, tak souhlaste
  • Dale postupujte dle pokynu, behem scanu nechte PC naprosto v klidu - nespoustejte zadne aplikace a neklikejte do zobrazujiciho se okna
  • Scan by mel trvat cca 10 min, ale pokud bude PC hodne zaneseno, muze se cas prodlouzit
  • Po dokonceni skenu a pripadnem restartu CF zobrazi log, pripadne jej najdete zde C:\ComboFix.txt, jeho obsah sem vlozte
  • Detailni postup vc. obrazku mate zde http://www.bleepingcomputer.com/combofi ... t-combofix
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

LTP80
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od LTP80 »

raději se zeptám,když ukládám jinam než na plochu,můžu pak přesunout ten soubor na plochu nebo se musí stáhnout hned na plochu?Já jsem to stáhl a pak přesunul na plochu,ale v tom podrobném návodu je že se to musí stáhnout na plochu,tak jsem to smazal,jak to mám stáhnout?

vyosek
VIP
VIP

#20 Příspěvek od vyosek »

Muzete ulozit i jinam ale spusteny musi\mel by byt z plochy...Takze muzete stahnout jinam a pak jej dejte na plochu...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

LTP80
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od LTP80 »

Už to jede,dokončena druhá fáze....kdyžtak mi odpovězte na dvě otázky výše co jsem položil prosím vás a ještě třetí otázka, když tohle se mi stalo na notebooku, nemůže být zasažený bráchův notebook a stolní pc ze kterého ted píšu?

vyosek
VIP
VIP

#22 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Ono kdyz editujete post, tak ja si toho nevsimnu, proto jsem na otazky neodpovedel

:arrow: Po ukonceni leceni urcite doporucuji zmenu alespon tech nejdulezitejsich hesel (e-banking, maily apod), nikdy nemate zaruceno, ze si havet o nich nepovidala

:arrow: Proc chcete delat neco s flash disky, mate s nimi nejaky problem :???:

:arrow: Dle infa z google a databazi si nemyslim ze by se malware siril po siti = bratruv ntb by nemel byt napaden

LTP80
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od LTP80 »

Flash disk jsem připojil k tomu notebooku,tak jestli nemohl být nějak napaden?
Nějak to trvá dlouho,už to jede cca 18min. a stále je dokončena čtvrtá fáze teprve, je to v pořádku?

vyosek
VIP
VIP

#24 Příspěvek od vyosek »

Nechte jej skenovat pokud stale hleda...

Moc malware flash disky nenapada, pak na nej pripadne mrknem...

Pockam na log z CF a pak uvidime co dale

LTP80
Návštěvník
Návštěvník

#25 Příspěvek od LTP80 »

Ok, děkuji, stále dokončena čtvrtá fáze, ale kurzor bliká, tak snad to jede...

vyosek
VIP
VIP

#26 Příspěvek od vyosek »

OK, tak jej nechte...

LTP80
Návštěvník
Návštěvník

#27 Příspěvek od LTP80 »

konečně se to pohnulo,fáze 6A dokončena,ještě se chci zeptat, proč se mi zapínala ta webka?To si mě někdo nahrával třeba?:-(

vyosek
VIP
VIP

#28 Příspěvek od vyosek »

Jestli mi budete psat o kazde fazi, tak se upisete, jelikoz CF jich ma nyni neco kolem 50 :lol:

To svevolne zapnuti webky si nedovedu odduvodnit, projev malwaru tu nebude, spise bud nejake vzdalene ovladani nebo se nekdo mohl nabourat do skype a pres nej to spustit :?:

LTP80
Návštěvník
Návštěvník

#29 Příspěvek od LTP80 »

no právě,že skype mi nejede,někdo se do něj naboural,budu si muset založit nový skype...myslíte že ta webka se bude zapínat i po tom testu kombo?

vyosek
VIP
VIP

#30 Příspěvek od vyosek »

Nevim, nejsem jasnovedec a kristalovou kouli ma nyni kolega rudy...

Proto to skenujem, at vidime co v PC je...

Odpovědět