Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Wifi adaptér se zapíná jak se mu zachce

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cheaterboy
Návštěvník
Návštěvník

Wifi adaptér se zapíná jak se mu zachce

#1 Příspěvek od Cheaterboy »

Takže, vím že to nepatří mezi viry jen prostě mi nikde neporadí. Abych to tedy upřesnil mám Wifi adaptér TP-LINK TL-WN321G připojen pomocí USB (prodlužovacího kabelu) připojen k přednímu panelu PC. Stane se občas jednou do týdne že se adaptér nepřipojí (na adaptéru nebliká dioda - značí že je vypnutý, přitom je neustále zapojen v PC) takže musím vytáhnout z USB zdířky a znovu zapojit. Je to strašně namáhavé a navíc chci mít přední USB porty volné jen pro případ nouze. V tom případě kdybych to měl zapojené zezadu v PC a neustále vypojovat a zapojovat je strašně nepraktické. Vůbec netuším kde může být chyba...

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Wifi adaptér se zapíná jak se mu zachce

#2 Příspěvek od Rudy »

Jak dlouhý máte ten USB kabel?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Cheaterboy
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Cheaterboy »

Přibližně 70cm. A jak kdybych to neříkal. Včera i dnes se opět u hodin ukázala ikonka "žádné připojení" (resp. počítač s červeným křížkem). Opět jsem musel vypojit kabel z portu a zapojit.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Restart modemu jste zkoušel?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět