Kontrola+Avast

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
frutas11
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Kontrola+Avast

#16 Příspěvek od frutas11 »

Pokud existuje ještě nějaká možnost,tak proč jí nevyzkoušet?S Avastem sem již roky spokojený.ComboFix v nouzovém režimu nepomohl ale možná bych pro vás něco měl..Postupoval sem dle návodu na podpoře AVAST! a narazil jsem na to že služba Avast! (ovládací panely-nástroje pro správu-služby) v seznamu služeb vůbec není což je chyba,dále mohu poskytnout log jak funguje avast!Pokud máte o log zájem umístím ho na úložiště ulož.to jelikož přípona pro přílohu .txt je zakázaná zde na foru a log je příliš dlouhý.
První cesta vede VŽDY do nastavení :)

JaRon
Moderátor
Moderátor
Místo/Bydliště: BB-SK

#17 Příspěvek od JaRon »

vloz log z CF z nudzoveho rezimu - ten posledny
ja mam problem s tym, ze si tam daval nelegalny ESET :James008:
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

frutas11
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#18 Příspěvek od frutas11 »

Jojo,stáhl jsem si instalační program ESETA abych ho vyzkoušel ,nevěděl sem že vtom je Crack.
Jinak problém s Avastem se vyřešil,napsal jsem supportu Avast! .Alespoň si ztohoto tématu odnesete další zkušenosti:Avast unistall utility jsem zkoušel,bohužel nefungoval,ale nenapadlo mě,že když ho zapnu v nouzovém režimu že to bude funkční.Jinak bych vám chtěl mnohokrát poděkovat za vaší spolupráci,stav PC se o mnoho zlepšil.Díky ,s pozdravem frutas11 :idea:
První cesta vede VŽDY do nastavení :)

JaRon
Moderátor
Moderátor
Místo/Bydliště: BB-SK

#19 Příspěvek od JaRon »

som rad, ze je to lepsie :)
nemas zac
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/