Hm, a když chytnu v budoucnu BSOD a budu potřebovat bod obnovy tak jsem nahranej, předpokládám že možností je tedy resetování. Respektive že si bod obnovyx vypnu a pak zase zapnu a až bude pamět zase hrozně nízká tak vypnu a zapnu a takhle do debílků furt dokola, protože hold mám smůlu že přesto že pečlivě dodržuji aktualizace, antivirové skeny, stahuji z ověřených zdrojů a virům se vyhýbám tak se vždycky nějakej registr nebo nějakej soubor který zasahuje do windows zblázní a udělá mi bordel v počítači (respektive chyby).
Nicméně dosud jsem neměl problémy s ovladači, beru to tudíž už za hotovou věc.
Mnohokrát díky za veškerou pomoc a přeju krásný den.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu - problém s HDD
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu - problém s HDD
Podpořte mladý hudební talent 
Mou tvorbu naleznete pod tagem MH20 všude možně

Možná to někomu přijde zcestné, ale co když uděláš downgrade na Win XP ?
Já totiž nevidím Vistu jako zlepšení, pouze jako nepovedený mezikus mezi Win XP a Win 7
Jinak samozřemě není zač.
Já totiž nevidím Vistu jako zlepšení, pouze jako nepovedený mezikus mezi Win XP a Win 7

Jinak samozřemě není zač.
Zdravím,
soudím se jako náročného uživatele. jsem si zcela jist že na xp bych měl problém s aplikacemi a některé by mi nešli vůbec. Už jenom to že mám 32bit verzi můj počítač spotřebuje maximálně jen 3,2gb ram z 4gb co mám. a přeinstalováním na 64bit by to bylo jedině lepší. Ta vista je hrozná co nadělám. pokud si budu moct jednou pořídit externí harddisk určitě si přeinstaluju windows. ale o downgradu na xp jsem vůbec nepřemýšlel.
spíš upgradu na 7čku.
soudím se jako náročného uživatele. jsem si zcela jist že na xp bych měl problém s aplikacemi a některé by mi nešli vůbec. Už jenom to že mám 32bit verzi můj počítač spotřebuje maximálně jen 3,2gb ram z 4gb co mám. a přeinstalováním na 64bit by to bylo jedině lepší. Ta vista je hrozná co nadělám. pokud si budu moct jednou pořídit externí harddisk určitě si přeinstaluju windows. ale o downgradu na xp jsem vůbec nepřemýšlel.
spíš upgradu na 7čku.

V pořádku, určitě to byl zajímavý návrh
Díky moc za vše

Díky moc za vše